2777
2789

سلام دخترم ۸ ماه تمام داره از بعد واکسن ۶ ماهگی ۴ بار فقط تب داشت و هیچ علائم دیگ ای نداشت ، یک یا دو هفته استراحت میکنه دوباره تب میکنه دیگ بریدم 

بخدا بعضی وقتا میگم این واکسن ۶ ماهگی مشکل داشته یا فاسد بوده یا خراب بوده یا ..... شنیدم بچه ها بعد واکسن اخلاقشون عوض میشه مخصوصا واکسن ۶ ماهگی دو ماهه راحت ننشستم یجا فقط تب 😭😭😭😭😭😭😭چیه ینییییی الان بیدارم شدم دیدم باز تب کرده 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

واکسن این همه مدت تب نداره عزیزم ، یبار دختر من اینجوری شده بود که هرچند روز یبار تب میکرد من فک کردم از دندونشه اما بعدا بردم دکتر و فهمیدم ریه هاش عفونت کرده بستری شد 

ببر دکتر دوماه زیاده چطور این همه مدت دکتر نبردی اخه

هر ۳ بار و دکتر بردم دارو کردم تو شکم بچه ام 

شهر خودم نیستم پیش ی متخصص خوب میبردم یه شهر کوچیکم 

هر ۳ بار و دکتر بردم دارو کردم تو شکم بچه ام  شهر خودم نیستم پیش ی متخصص خوب میبردم یه شهر کوچ ...

وای ،🤦🏻‍♀️بیچاره بچه.کجا هستید؟

🛑 کپی ممنوع عکس خودمه🛑 من مو ارزوهام اگ نباشن میمیرم ...دلم بهشون خوشه ک میرسم بهشون

واکسن این همه مدت تب نداره عزیزم ، یبار دختر من اینجوری شده بود که هرچند روز یبار تب میکرد من فک کرد ...

دو هفته استراحت میکنه تب میکنه ، واکسن ی مشکلی داشته والا وگرنه بچه من تا قبل ۶ ازیتم نکرد

پارس آباد

نمی‌دونم کجاست.ولی اگ وسیله داری برو ی شهر خوب ک متخصص باشه بچه هلاک میشه 

🛑 کپی ممنوع عکس خودمه🛑 من مو ارزوهام اگ نباشن میمیرم ...دلم بهشون خوشه ک میرسم بهشون