2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من شوهرم فقط با گوشی خیانت میکنه بددهن و کینه ای  خیلی کمم دست بزن  حالا توقع داره بعد دعوا من باهاش خوب باشم درصورتی اگه خودش کسی این همه بلا رو سرش بیاره محل سگم نمیده بهش 

منمفقط کار درست حسابی ندارم وگرنه صدها بار ازش جدا میشدم

مادرم چند ساله تحمل ميكنه، با پدرم حرف نميزنه و اناق هاشون جداست و ميگه حلالش نميكنم منو تو پي ...

و من دقیقا حسن اینه با اینکه نزاشتم هیچ کس بفهمه 

ولی می‌سوزم از اینکه خیانتی با عزیزترین کسم بود

من حاضر بودم خیانت کنه ولیییی با یه من پشم تو خونه لخت راه نره هر روز جارو بدست هستمممم

همسر منم خيلي بيشعوره! با لباس زير تو خونه ميگرده، اورروز ديدم جلو پنجره رفته! صد تا حرف بهش گفتم كه پيش همسايه ها ابرو داريم! ١٤ سال لخت ميگرده ميگه گرمم ميشه!

خیانت ندیدم ولی همسرم مدتیه خیلی باهام سرد شده.. اصلا اینجوری نبود تازگیا بهم میگ تو خوشگل نیستی من ب اجبار باتو ازدواج کردم... فک میکنم کس دیگ ای تو زندگیشه ک اینجور عوض شده.. خیلی حالم بده 

🌈
من شوهرم فقط با گوشی خیانت میکنه بددهن و کینه ای  خیلی کمم دست بزن  حالا توقع داره بعد دعو ...

منم جایی ندارم برم 

دلم داره میترکه چقدر دوست دارم راحت بشم از این گفتگوهای ذهنی

منم جایی ندارم برم  دلم داره میترکه چقدر دوست دارم راحت بشم از این گفتگوهای ذهنی

حس تنها بودن میکنی و از همه بدتر دلت برای بچه ات میسوزه که تو این جنگ ودعوا هاداره پاسوز تو وشوهرت میشه

و من دقیقا حسن اینه با اینکه نزاشتم هیچ کس بفهمه  ولی می‌سوزم از اینکه خیانتی با عزیزترین کسم ...

اينجوري كه خيلي ادم اعصابش خورد ميشه با نزديكترين فرد!! ازم ديگه اعتمادش رو كلا از دست ميده!