2777
2789
عنوان

بغل کردن نوزاد چهارماهه

1265 بازدید | 24 پست

مامانا لطفا نظر منفی ندید قربون دلاتون من نی نی م کوچولوعه می مرم مهمونی یهو میان ازبغلم میگیرن ناراحت میشم هی فکر میکنم یه بلایی سرش میاد . نمیتونم بغل کسی بدم بعدم سریع عذاب وجدان میگیرم میدم بغل بقیه ازوقتی ام گفتم کسی بغل نکنه خانواده شوهرم دیگه بغل نمیکنن اونطوری...چیکار کنم نه سیخ بسوزه نه کباب الانم خیلی ناراحتم کلا...ازاینکه بی توجه شدن به بچم...

شاد و سلامت باشید 💐

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

به بچه ها نده 

دیدی کسی بد بغلش کرد بگو اشو بگیر دست بزار زیر گردنش که یاد بگیرن و بدونن حساسی ...دیدی بچه رو بغل میکنن دست نمیزارن پشتش یهو بچه خودشو میندازه به پشت اون خیلی خطرناکه

میدونم هر چی میگم گل میگم ولی شما لایک نکنید 😒🤨

چه حساس

نمیخورن که😑😑

یه چیزایی نمیشه دیگه ...ما هم ولش کردیم گذاشتیم که نشه ... شاید بعدا شد یا شاید به جاش یه چیزای دیگه شد 🙂 نمیدونم ، ولی ای کاش می شد... ...۱۴۰۳/۳/۱۹🙃 فقط با من نمی شد؟! ... میشد ، ولی نخواست...

بچه عروسك نيست كه هي بغل اين و اون باشه، طرف بايد خودش مراعات كنه. و مردم رو تو رودرواسي نگه نداره. ادم رو مجبور ميكنند  چيزي بگه و بعدشم خودشون يادشون ميره و لي طرف ميشينه عذاب وجدان ميگيره ايا حرف بدي زدم؟! بهشون بر خورد!

همه از دوست داشتن بغل می گیرن نمی خوان آسیب برسونن 

از الان داری بچه رو ضد اجتماعی بار میاری ..چند ماه بزرگتر بشه آدم غریبه ببینه می ترسه گریه می کنه بذار بغلش کنن محبت کنن ...چند بار بی خیال شو ببین اتفاقی نمی افته برات عادی میشه

انسانم آرزوست 😍

الهیییی مامان مهربون😍😍منم بعضی وقتا که بچه کوچک دیگران رو بغل میکنم میفهمم همچین حسی دارن 

توصیه‌ای ندارم فقط دلم ضعف رفت برای حس مادر شدن 

لطفا‌برام دعاکن منم ازدواج کنم مامان بشم.