2777
2789
غلبه ی بلغم دارید یعنی بودنتون سرد و تره برای همین نمی‌تونید لبنیات مصرف کنید خیار لبنیات ترشیجات ر ...

حس میکنم بخاطر شیرینی خوردن اینجور شدم،اندازه بقیه خوردم ولی بیشتر چاق شدم. چنوختم زیاد شیر میخوردم.اگه رعایت کنم سردی گرمی رو وزنم برمیگرده به قبل؟

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

چیکار باید بکنم؟

کامل سردیتونو از بین ببرین لبنیات خیلی کم بشه و بجاش زنجبیل دارچین و چیزای گرمونه بخورین.. اگرم سردی بدنتون اونقدری زیاده ک باعث شده فراموشکار بشین یا خیلی احساس بیحالی کنین صبح ناشتا کند رو همراه اسپند دود کنین و استنشاق کنین

تو شرکت ما دمنوش های کانلا طبیعی برای رفع بلغم و متعادل کردن مزاج هر فردی داریم اگر کسی خواست در خدمتم

لینک گروهم روبیکا 

https://rubika.ir/joing/DHCJCHIB0RMGDHNNSVJHPSTVJAHVAGDP

قد ۱۶۷ وزن ۷۰, یک ماه پیش بودم، دیشب دیدم ۷۲شده از تعجب شاخ درآوردم. ورزش اینا نمیکنم ولی معمولا تحر ...

شما سردو تر هستید

گویند که سنگ لعل شود در مقام صبر  اری شود،لیک به خون جگر شود  
ممنون 🙏 سن ۳۰ قد ۱۵۵ وزن ۷۰ دو سال خیلی خیلی چاق شدم

خواهش میکنم عزیزم مزاجت بلغمه یعنی بدنت سرده و تر تو زمینه طب سنتی رنگ بلغم سفیده عزیزم میبینی پهلو یا شکم که میزنیم سفیده دیگه رنگش همون از بلغم زیادی میاد که روی هم انباشته میشه و ایجاد چربی میکنه 

یا بعضی ها روی صورتشون لکه سفید دارن اونهاهم از بلغم زیاد میاد

چه چیزایی خوبه بخورم؟

بیشتر تحرک داشته باشید.

شیرینی جات کم بخورید

مواد نشاسته دارهم کم کنیمواد غذایی با طبع سرد رو کمتر استفاده کنید

البته دقیق تر با یه پزشک طب سنتی مشورت کنید

حس میکنم بخاطر شیرینی خوردن اینجور شدم،اندازه بقیه خوردم ولی بیشتر چاق شدم. چنوختم زیاد شیر میخوردم. ...

بله هم سردی هم شیرینی باعث چاقی میشه  شیرینی رو کمتر بخورین سردی رو هم کم کنید تو نت سرچ کنید 80 درصد از مواد غذایی استفاده کنید که طبعش گرم وتر 10 درصد هم گرم و خشک از عطر های طبیعی با طبع های خشک استفاده کنید خیلی مؤثره 

صبح ها دوسین (عسل و سیاه دانه مصرف کنید) 

اگه رعایت کنم ورم بدنم میخابه؟

بله

ولی گفتم اینکه صفراوی هستید یا بلغمی هم مهمه

حتما با یه متخصص طب سنتی مشورت کنید