honest000 مدیر عضویت: 1400/05/28 تعداد پست: 784 عنوان چطوری بفهمم طبع بدنم چیه؟ | مشاهده متن کامل بحث + 505 بازدید | 45 پست همش دوسدارم گرمی بخورم مخصوصا چایی، ی لیوان دوغ یا ی دونه خیار حتی بخورم فورا سردیم میشه 1402/01/19 | 01:23 1 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
مشاوروکارآفرین عضویت: 1402/01/15 تعداد پست: 528 صفراوی و بلغمی اینا رومیگم،کمی هم حس میکنم غیر طبیعی دارم چاق میشم از سردیتونه عزیزم بلغم که زیاد باشه ادم چاق میشه به مرور
عشق_بچه عضویت: 1399/07/15 تعداد پست: 283 صفراوی و بلغمی اینا رومیگم،کمی هم حس میکنم غیر طبیعی دارم چاق میشم ببین طبع بدن چهارتاست گرم وتر که میشه دمویسرد و خشک سوداست سرد و تر میشه بلغم گرم و خشک صفرا
ساناز_کاکائویی74 عضویت: 1401/11/03 تعداد پست: 769 من وقتی شیرینیجات(شکلات وعسل وخرماو...)میخورم به شدت جوش میزنم! میشه بگین طبع من چیه؟ ببخشیدا گفتم ... گلم اینارو اگر زیاد مصرف کنی جوش میزنی حالا طبعت هرچی که باشه ولی اگر با خیلی کمش هم جوش میزنی گرمی
مشاوروکارآفرین عضویت: 1402/01/15 تعداد پست: 528 من وقتی شیرینیجات(شکلات وعسل وخرماو...)میخورم به شدت جوش میزنم! میشه بگین طبع من چیه؟ ببخشیدا گفتم ... طبعتون بستکی به سن و قد و وزنتون داره ولی انگاری کبدتون چربه که جوش میزنید وقتی سردیجات میخورید بیحال و کسل ک نمیشین؟؟ ریزش مو.. شوره سر.. داغی کف پا ک ندارید؟؟
honest000 مدیر استارتر عضویت: 1400/05/28 تعداد پست: 784 خب تا اینجاش که سرده طبعت پوستت چه رنگیه؟ پر مو هستی یا کم مو وضعیت خوابت به چه شکله؟ ... پوستم سفید و گندمی تقریبا.مو هم متوسط کم مو نیستم.مشکل خواب ندارم، زیادم بخابم باز احساس میکنم کاش بیشتر میخابیدم، البته از وقتی بچه دارشدم اینجوریم، به نسبت زود خوابم میبره،نوک انگشتام معمولا سرده
atrina99 عضویت: 1400/04/24 تعداد پست: 7305 قدو وزنتون و میزان تحرکتون و رنگ پوستتون رو بگید من قدم ۱۶۸ وزنم ۶۵ پوست گندمی روشن اخلاق آروم و بی آزار و سر به زیر گاهی هم عصبی و کینه ای مزاجم چیه عزیزم ؟
ریحانه9871 عضویت: 1397/08/30 تعداد پست: 4265 طبعتون بستکی به سن و قد و وزنتون داره ولی انگاری کبدتون چربه که جوش میزنید وقتی سردیجات میخور ... عزیزم میشه طبع منم بگی
_heart_ عضویت: 1401/06/28 تعداد پست: 2288 گلم اینارو اگر زیاد مصرف کنی جوش میزنی حالا طبعت هرچی که باشه ولی اگر با خیلی کمش هم جوش میزنی گرمی آره با مقدار خیلی کمش هم جوش میزنممثلا یکی دوتا خرما بخورم فرداش میبینم چندتا جوش بزرگ زدم😢اگه طبعم گرم باشه باید بیشتراز سردیجات استفاده کنم تا متعادل بشه طبعم یا چی؟ ✨میشه برای خوشبختیم و موفقیتم دعاکنین؟(اسمم رقیه هست)🙏🏻🙂
honest000 مدیر استارتر عضویت: 1400/05/28 تعداد پست: 784 قدو وزنتون و میزان تحرکتون و رنگ پوستتون رو بگید قد ۱۶۷ وزن ۷۰, یک ماه پیش بودم، دیشب دیدم ۷۲شده از تعجب شاخ درآوردم. ورزش اینا نمیکنم ولی معمولا تحرکم تو خونه زیاده، نگرانم حس میکنم مشکلی دارم و دارم پف میکنم
عشق_بچه عضویت: 1399/07/15 تعداد پست: 283 پوستم سفید و گندمی تقریبا. مو هم متوسط کم مو نیستم. مشکل خواب ندارم، زیادم بخابم باز احساس میکنم ک ... غلبه ی بلغم دارید یعنی بودنتون سرد و تره برای همین نمیتونید لبنیات مصرف کنیدخیار لبنیات ترشیجات رو کمتر مصرف کنید در عوض موادی که گرم و تر هستن استفاده کنید گوشت بره سیب درختی مرغ خانگی و....
مشاوروکارآفرین عضویت: 1402/01/15 تعداد پست: 528 عزیزم میشه طبع منم بگی اگ فقط میخای طبعت رو بدونی سن و قد و وزنتو بگو اگه از همه مشکلاتت میخای بدونی پیوی روبیکا بهم پیام بده09023132186 چون با ویس و عکس انجام میشه عزیزم کاملا هم رایگانه
honest000 مدیر استارتر عضویت: 1400/05/28 تعداد پست: 784 از سردیتونه عزیزم بلغم که زیاد باشه ادم چاق میشه به مرور چیکار باید بکنم؟
_heart_ عضویت: 1401/06/28 تعداد پست: 2288 طبعتون بستکی به سن و قد و وزنتون داره ولی انگاری کبدتون چربه که جوش میزنید وقتی سردیجات میخور ... نه آزمایش دادم همه چی اوکی بود،کبدچرب و...اصلا نداشتم۲۰سالمه،۱۶۲قد،۴۷وزننه با سردیجات بی حال نمیشمیکم ریزش و شوره دارمنه داغی کف پا هم ندارم ✨میشه برای خوشبختیم و موفقیتم دعاکنین؟(اسمم رقیه هست)🙏🏻🙂
عشق_بچه عضویت: 1399/07/15 تعداد پست: 283 غلبه ی بلغم دارید یعنی بودنتون سرد و تره برای همین نمیتونید لبنیات مصرف کنید خیار لبنیات ترشیجات ر ... مصرف کندر خوراکی برای مغزتون مفیده باعث میشه خوابتون تنظیم بشه
ریحانه9871 عضویت: 1397/08/30 تعداد پست: 4265 اگ فقط میخای طبعت رو بدونی سن و قد و وزنتو بگو اگه از همه مشکلاتت میخای بدونی پیوی روبیکا بهم ... ممنون 🙏 سن ۳۰ قد ۱۵۵ وزن ۷۰ دو سال خیلی خیلی چاق شدم