سلام من تازه کاربر نی نی سایت شدم میخواستم نظرات بقیه رااراجب این مدل شوهرابدونم که درست میشن یا نه همسر من خیلی ادم خوب ومهربونیه یه سری مشکلات داره که منو واقعا عصبی میکنه جوری که ازشدت غصه الان ک ۲۷سالمه کلی ازموهام سفیدشده همسرم خیلی لجبازه واصلا ب حرف من گوش نمیده ونظرش اینه شوهرهایی که به حرف زنشونن مردنیستن منو مسافرت نمیبره کارگاه تولیدی داره وسرش خیلی شلوغع هرروز چهارصبح میره و شب برمیگرده بامن جایی نمیاد وقت واسم نمیزاره با مادرم خیلی اوقات دهن ب دهن میزاره و مثلا میگه الان روزه حتما باید همه بگن روزه حتی اگه شب باشه تو خانوادشم خیلی بش بهادادن بهش میگم بیا جمع کنیم بریم ازایران میگه اول برامن زن بگیر بعدبرو اوایل ک بچه نمیاوردم ودوست نداشتم میگفت میرم زن میگیرم بعد ک بچه اوردیم الان رو بچه دوم دوباره بحثش اینه که میرم زن میگیرم خیلی روزاباهام خوبه یهو دیوونه میشه چندروز بحث داریم دوباره اروم میگیره توجمع نمیفهمه انگار یهو سرم دادمیزنه یاسربچه حرف بی ربط بم میزنه خیلی ازش خسته ام خیلی ازش زده شدم بارهابردمش مشاور ولی درست نشده ب نظرشما چی کارکنم نمیتونمم جداشم بابام صد پله ازشوهرم بدتره اخلاقش این خصوصیت های بهترش بیشترازبابلمه میدونم طلاق بگیرم پشتم نیست دارم نابود میشم ازدرون حس میکنم تنها وبی کسم ب نظرشما چی کارکنم؟!!!! تو خیابون ازمن جلوترمیره خونه میادبام حرف نمیزنه همش گوشی تو دستشه کلا ذهنش درگیر بدهکاری هاشه اصلاانگار منو وبچشا نمیبینه تازه بچه دومم میخواد😭 پول تو جیبی میده اماباید هرروز تکرار کنم بش میگم خب خودت اخرماه واریزکن واسم اما بازهرروزبایدبگم هنوز سرکارنمیرم دارم تلاشمو میکنم معلم بشم شایدازاین لجنزار نجات پیداکردم و مستقل شدم