اول ازهمه لطفا وقت بذارید ازاوندخواهش میکنم بخونید همه رو ومنو مثل خواهر یادختر خودتون راهنمایب کنیدتوروخدا قضاوتم نکنید واینم نگین چیشو دوست داری خودمم نمیدونم برای همین اومدم ازشما ها کمک بگیرم اونایی که عاشق شدن مبدونن چی میگم هرچی هم میگم دروغ نمیگم اینجا یه سایته که کسی منم نمیشناسه لزومی نداره خودمو واسه کسی ثابت کنم ...یه دختر ۲۰ساله هستم شوهرم۲۹سالشه ۴ساله ازدواج کردم شوهرم به شدتتتتتت به شدتتتت شکاک بددل مامانی چند نمونه خیلی کم میگم مثلا بجز خونه ی مامانم اونم هفته ای دوبار که اونم با دعوا بخدا هیبچووو جایی منو نمیبره هیچچچ فامیلی و..شماره هیچ کدوم از دوستام ندارم بیرون رفتن اصلا نمیزاره حتی با مامانم خودشم منو هیچ جا نمیبره مثلا باشگاه استخر رستوران و.....همیشه توخونه ام دست بزنم داره تا حالا .۵..۶,بارمنو زده حالا نمیگم کتک اونجوری ولی زده دیگه دوبارخیانت کرده خرجیمو اصلا نمیده اصلا بهم محبت وتوجه نداره هیچ وقت بهم محبت نکرده هیچ وقتتت خیلییی خیلییی مامانیه هرحرفی مامانش بهم بگه حتی بهم گفته هرزه چندبن بار بازم میگه حق نداری هیچی بگی باید بری بالا کاراشم بکنی ب شدت دهن بینه اصلا بهم اعتماد نداره بااینکه توگذشته کاری نکردم دشمن مامان بابامه به مرگ مامانم تواین چندسال کوچیکترین بی احترامی نکردن بهش مامان بابام ولی انقد ازمامان بابام بدش میاد بعددروغ چرا منم چون اینجوریه ازلجش خیلی وقتا نمیرم بالا مثلا سه روز چهارروز یا شده هفته ای هم نرم وبرای مادرش کارهای خونه انجام نمیدم والبته نه فقط بگم ازلج شوهرم نه مادرش خیلییییی خیلییی تحقیرمدمیکنه خدا شاهده حرفایی میزنه روم نمیشه بگم حالا همه اینا ل کنار چندبار شده تودعوا بهم گفته من هیچ خوشی ازتوندیدم همیشه میگه اینو ندارم اونو ندارم همیشع بامامانم بحث داری و....بخدا تاحالا هیچ وقت هم بی احترامی نکردم به مامانش تنها کاری که کردم گریه بوده یا وقتی خیلی بهم فشار اومده کفتم به شوهرم که مامانت اینارومبگه بعد بخدا راست میگه من میگم این واون ندارم ولی خداشاهده برای چیزای خیلی خبلی ضروری..یا تودعوا دوبارگفته من ازترس ابروم تورونگه داشتم که مردم نگن زن طلاق میدن اینا (اخه داداشاش زن طلاق دادن ۴تا) الان مشکلداصلی اینه باوجود اینهمه بی احترامب وتحقیرو.....بازم من خر دوستش دارم بازم دلم ازش کنده نمیشه توروخدا توروخدا کمکم کنین چیکارکنم من خراحمق نفهم دوستش نداشته باشم دارم میمیرم کارم شده گریه زاری😭😭😭😭😭ممنونم که وقت گذاشتینن