2777
2789

بچه ها من اول فروردین روز نهم سیکلم شروع کردم ال دی مصرف کردم (میدونم دیر شروع کردم )

دوم فروردین جلوگیری نداشتبم منم اورژانسی خوردم و ال دی رو هم به همون روال ادامه دادم 

چون اولین ماهی بود که قرص میخوردم و دیر هم شروع کردم برای محکم کاری خوردم

الان یک دونه دیکه از قرص های ال دی مونده که دورش تموم بشه 

هنوز پریود نشدم یکم کمردرد دارم 

سیکل های خودم ۲۴ روزه بود الان خیلی طولانی شده یعنی چون قرص میخورم پری نیومد؟؟؟ 

دیروز صبح یه بی بی مارک مدیکور زدم تا عصر منفی بود امشب دیدم یه هاله خیلییییی کمرنگ شده بعد از خشک شدنش

دوبازه ساعت ۱۰ یکی دیگه زدم تا الان منفی یه 

ممکنه خدایی نکرده باردار باشم؟ بعد اورژانسی میگن تا دو هفته باید پریود بشین بخاطر قرص ها نشدم؟؟؟؟

دارم سکته میکنم

💚عضو تاپیک لاغری بامداد خمار💚۱۱ اسفند ۱۴۰۱ 💚گروه سبز                     وزن شروع ۶۶💚 وزن هدف ۶۱💚قد ۱۶۹

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اینطوری قرص ال دی مصرف نکن خدای نکرده لخته خونی ایجاد میکنه. کلا قرص ال دی مضراتش از فوایدش بیشتره

باور کن حاضرم بمیرم ولی حامله نباشم 

💚عضو تاپیک لاغری بامداد خمار💚۱۱ اسفند ۱۴۰۱ 💚گروه سبز                     وزن شروع ۶۶💚 وزن هدف ۶۱💚قد ۱۶۹
الان شما حامله شدی منم شرایط شمارو دارم

پریود شدم خدارو صدهزار مرتبه شکررررر

پریود شدم خدارو صدهزار مرتبه شکررررر

پریودیتون با لکه بینی شروع شد؟سبک بود؟میشه راهنماییم کنین

من لکه بینی داشتم ولی قرمز و لخته های ریز خونی توشه اما اونجوری نیس که پد و کثیف کنه و فردا موعد پریودمه اما الان ی پد و پر کرد خون ولی باز قطع شد نمیدونم چیکار کنم

پریودیتون با لکه بینی شروع شد؟سبک بود؟میشه راهنماییم کنین من لکه بینی داشتم ولی قرمز و لخته های ریز ...

من اول لک قهوه ای داشتم بعد خونریزی عادی مثل پریودی

دیروز صبح‌ دکتر هم رفتم‌سونو داخلی کرد گفت امروز یا فردا پریود میشی 

که عصرش پریود شدم

گفت خیلی هرمونهاتو با قرص داغون کردی

به من گفت بیا دستگاه بذار نمیدونم مطمینه یا نه 

منم الان لگه بینی دارم ی روز نشده و خب خونریزی خیلی کمی دارم ولی لخته خون وجود داره ب نظرت حامله ام؟

شما بتا ندادی؟ من بتام ۱ بود 

پریودیتون با لکه بینی شروع شد؟سبک بود؟میشه راهنماییم کنین من لکه بینی داشتم ولی قرمز و لخته های ریز ...

یه چیزی مثل یه کیسه قرمز هم ازم دفع شد امروز نمیدونم چیه