2777
2789
عنوان

اصفهانیای عزیز آموزشگاه خوب زبان برای کودک

| مشاهده متن کامل بحث + 6227 بازدید | 50 پست
ممنونم بزرگوار🌺🌹 ان شاء الله که همییییشه بهترینِ بهترینها رو بخرید خیلی لطف کردید خیلی عزیزید😘 چ ...

مرسی عزیزم از دعاهای قشنگتون ....خیلی انرژی گرفتم

بهترینهای دنیا روزی تون

امید آخرین چیزیست که میمیرد
مرسی عزیزم از دعاهای قشنگتون ....خیلی انرژی گرفتم بهترینهای دنیا روزی تون

خواهش میکنم عزیزدلید🌺😍 ان شاء الله که همیییییییشه پر انرژی و شاد باشید💚 یک دنیا ممنونم مهربون😘 الهیییییی بحق همین ماه عزیز که هم خودتون و هم عزیزانتون همییییییشه تنتون سالم، دلتون شاد و لبتون خندون باشه

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

خواهش میکنم عزیزدلید🌺😍 ان شاء الله که همیییییییشه پر انرژی و شاد باشید💚 یک دنیا ممنونم مهربون😘 ا ...

دختر چقدر پر از حس خوب هستی ... ممنون که هستی برای این دنیای زشت و آدمهای نامهربون... ماچ به کلت😉😊

دختر چقدر پر از حس خوب هستی ... ممنون که هستی برای این دنیای زشت و آدمهای نامهربون... ماچ به کلت😉😊

عزیزی💚 قططططعا و قططططططعا وجود نازنینِ خودتون پر از حس خوب بوده که متقابلاً حس خوب رو از من دریافت کردید👌🏻👌🏻👌🏻😍😍 قربونت برم مهربون، نظر لطفتونه، واقعا واسه منم باعث افتخاره که با دوست گل و عزیزی مثل شما آشنا شدم👌🏻💚😍 الهییییی که همیش سالم و تندرست و شاد و پر از حس های خوب باشید و ان شاء الله که اطرافتون همیییییشه پر از انرژی های مثبت و افراد مهربون و نابی مثل خودتون باشه👌🏻😍 منم میبوسمت دوستِ مهربون و گلم😘😘

سلام دوست عزیز  شما آخر کجا بچه اتونو بردید کلاس زبان؟ گویش خوب هست یانه؟؟

نه من اصلا نبردم ...رفتیم کلاس موسیقی خیلی وقت می‌گرفت ننوشتم زبان ... ولی من سمت جابر انصاری هستم اینجا زبان سرا از همه بهتره...جهاد دانشگاهی هم که برای بچه های زیر سن مدرسه ثبت نام نداره

ممنون عزیز که جواب دادی  به نظرت گویش خوبه ؟

اگه میخواید اکادمیک زبان یاد بگیره ظاهرا کانون زبان از همه بهتره..گویش هم خیلی راضی دارهو...کلا بچه ککوچیک احتیاج به شادی داره برا یادگیری

عزیزم نمیدونم کودکان دارن یا نه ولی قطعا برای بزرگسالان اگه بخوام یک آموزشگاه زبان تو اصفهان معرفی کنم فقط و فقط مرکز تخصصی آیلتس پارت عالیه  کادرش حرفه ای و بی نظیرن اساتیدش

لینکش و میذارم : https://isfahanlanguagecenter.ir/