بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
دیگه اینقدر واضحه که منبع نمیخواد.... یه سرچ ساده گوگل کنید تا با مضرات تلویزیون و مانیتور نگاه کردن آشنا بشید ... اگرم سطح زبانتون خوبه توصیه های سازمان جهانی بهداشت در مورد در معرض مانیتور قرار گرفتن رو مستقیم مطالعه کنید ... ضمنا خواهر زاده ام کاردرمانگره و هر روز با تعداد زیادی بیمار مواجه هست که دچار اختلالاتی نظیر یادگیری و عدم تمرکز و توجه بیش فعالی تاخیر کلامی و... روب ر و هستن که بقول ایشون نقطه مشترک همه بیمارها تماشای زیاد تلویزیون و گوشی بوده
دیگه اینقدر واضحه که منبع نمیخواد.... یه سرچ ساده گوگل کنید تا با مضرات تلویزیون و مانیتور نگاه کردن ...
دوست عزیز این آخرین کامنتی که میزارم
اولا اون تلویزیون های ۳۰ سال پیش بود که زیاد دیدنش ضرر داشت نه مانیتورهای جدید. طرف سر کارش روزی ۸ ساعت جلوی مانیتور داره کار میکنه حالش و زندگیش خیلی عالیه.
بازم اگه سر حرفتون هستین یه انیمیشن نهایتش دو ساعته که روزانه دو ساعت چیز زیادی نیست. من طبق تجربه خودم گفتم یکی از بچه های دوستام با دیدن این انیمیشنها پیشرفت چشمگیری داشته. موفق باشید
عذرخواهی میکنم توی تاپیکتون سوال میپرسم، آخه یه جا دیدم درمورد سرم ویتامین سی اسکین سوتیکال کامنت گذاشته بودید، جسارتا میشه بفرمایید شما از این برند استفاده کردید؟ راضی بودید؟ از کجا تهیه کردید که کاملا مطمئن و معتبر باشه؟