2777
2789
عنوان

اصفهانیای عزیز آموزشگاه خوب زبان برای کودک

| مشاهده متن کامل بحث + 6227 بازدید | 50 پست
مرداویج خیلی خوبه و تعریفشو شنیدم البته یه مقدار هزینش بالاست

من سمت جابر انصاری میشینم این سمت زبان سرا معروفه ولی بعضیا میگن خوب نیست کارشون

امید آخرین چیزیست که میمیرد

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

منبع این ادعاتون رو معرفی کنید یاد بگیریم

دیگه اینقدر واضحه که منبع نمیخواد.... یه سرچ ساده گوگل کنید تا با مضرات تلویزیون و مانیتور نگاه کردن آشنا بشید ... اگرم سطح زبانتون خوبه توصیه های سازمان جهانی بهداشت در مورد در معرض مانیتور قرار گرفتن رو مستقیم مطالعه کنید ... ضمنا خواهر زاده ام کاردرمانگره و هر روز با تعداد زیادی بیمار مواجه هست که دچار اختلالاتی نظیر یادگیری و عدم تمرکز و توجه بیش فعالی تاخیر کلامی و... روب ر و هستن که بقول ایشون نقطه مشترک همه بیمارها تماشای زیاد تلویزیون و گوشی بوده

دیگه اینقدر واضحه که منبع نمیخواد.... یه سرچ ساده گوگل کنید تا با مضرات تلویزیون و مانیتور نگاه کردن ...

دوست عزیز این آخرین کامنتی که میزارم

اولا اون تلویزیون های ۳۰ سال پیش بود که زیاد دیدنش ضرر داشت نه مانیتورهای جدید. طرف سر کارش روزی ۸ ساعت جلوی مانیتور داره کار میکنه حالش و زندگیش خیلی عالیه.

بازم اگه سر حرفتون هستین یه انیمیشن نهایتش دو ساعته که روزانه دو ساعت چیز زیادی نیست. من طبق تجربه خودم گفتم یکی از بچه های دوستام با دیدن این انیمیشنها پیشرفت چشمگیری داشته. موفق باشید

سلام عزیزم

توی یه تاپیکی در مورد ملاتونین داشتم تجربه ها رو میخوندم

اگر میشه لطفا آیدی اینستا پزشکی که گفتین آنلاین هم ویزیت میکنه بهم بدین ممنون میشم 

❤️بعد از دو تا سقط و ناباروری خدا دو تا پسر ناز بهم داد🙏🌹دعا کنید خدا به همه منتظرا فرزند سالم و صالح عطا کنه. کاربری قبلیم ترکید از سال 98 عضو بودم.

سلام عزیزم توی یه تاپیکی در مورد ملاتونین داشتم تجربه ها رو میخوندم اگر میشه لطفا آیدی اینستا پزشک ...

دکتر زهرا پارساپور اصفهان 

بزنید اینستا میاره ....الان وی پی إنم وصل نمیشه ای دیشو بهتون بدم 

سلام عزیزم، وقت بخیر

عذرخواهی میکنم توی تاپیکتون سوال میپرسم، آخه یه جا دیدم درمورد سرم ویتامین سی اسکین سوتیکال کامنت گذاشته بودید، جسارتا میشه بفرمایید شما از این برند استفاده کردید؟ راضی بودید؟ از کجا تهیه کردید که کاملا مطمئن و معتبر باشه؟

سلام عزیزم، وقت بخیر عذرخواهی میکنم توی تاپیکتون سوال میپرسم، آخه یه جا دیدم درمورد سرم ویتامین سی ...

سلام عزیزم اختیار دارید ... خواهش میکنم

نه عزیزم ... در حد قدرت خرید من نیست ...ولی خوب شماره یک دنیاست دیگه ...

https://t.me/thelovebuiltshop

از این آنلاین شاپ خرید کنید با جرات بهترین قیمتها رو داره 

بخرید و دعا کنید به جون من😉😊

سلام عزیزم اختیار دارید ... خواهش میکنم نه عزیزم ... در حد قدرت خرید من نیست ...ولی خوب شماره یک دن ...

ممنونم بزرگوار🌺🌹 ان شاء الله که همییییشه بهترینِ بهترینها رو بخرید

خیلی لطف کردید خیلی عزیزید😘 چشم حتما پای سفره افطار واستون دعا میکنم مهربون🌺🌹 بازم ممنونم ازتون