2777
2789

کلاس زبان غیر حضوری 

میخوام کمتر آب یکسال(شما بخون ۶ ماه) مکالمه زبان رو یاد بگیرم 

الانم چون فیلم زیاد دیدم تا حدی میفهمم

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم یادگیری زبان در ۶ ماه امکان نداره.

برای یادگیری زبان بصورت عالی نیاز به داشتن علاقه و وقت گذاشتن مستمر ۵ الی ۶ سال نیازه و ترجیها کلاس حضوری چون غیرحضوری خصوصا برای شروع بازده خوبی نداره.

اگه تهران هستی ایران‌استرالیا خوبه. موفق باشی

دوره خاصی یا از تدریس شخص خاصی می‌بینید ؟

برو تو یوتوب مصاحبه ببین آموزشهای ناتیو ببین کسایی که انگلیسی زبان هستن خیلی عالیه اولیکیشنه زبان آموزم شنیدم خوبه 

یه صلوات به نیته یه نی نی سالم برام بفرستید 💓😘 ممنون که مهربونید😘😘😘 باردار نیستم برا خوب شدنه روحیه و بعد اقدام برا نی نی هست 💓💓💓 

امید پناهنده.من خودم از دوره هاش راضی ام.البته کلاس نیست یه اپلیکیشن داره الآن که هزینه رو که دادین براتون باز میشه و ویدیوها رو می تونید ببینید.من سال ۱۴۰۰ خریدم اون زمان فلش فرستادن واسم توش ویدیوهای دوره ها هست ولی الآن با اپلیکیشن هست.پیجش اینه👇

Omid.panahandeh

پشتیبان دارن و تکالیفی که تعیین کردن رو باید بهشون ارسال کنید و چک میکنن و اشتباهاتون رو میگن.دو تا پشتیبان داشتم من.یکیش تکالیفمو چک می کرد و یکیش فیلم و کارتونِ زبان اصلی بهم پیشنهاد میداد و می پرسید که مثلا تو این هفته چقد و چند ساعت زبان خوندی و چقد پیشرفت کردی.

عزیزم یادگیری زبان در ۶ ماه امکان نداره. برای یادگیری زبان بصورت عالی نیاز به داشتن علاقه و وقت گذا ...

عزیزم تهران نیستم 

حضوری نمیتونم متأسفانه 

فعلا میخوام شروع کنم حالا تا هر وقت که طول کشید

امید پناهنده.من خودم از دوره هاش راضی ام.البته کلاس نیست یه اپلیکیشن داره الآن که هزینه رو که دادین ...

ممنونم‌گلم 

چقدر بود هزینش 

میخوام مثلا یک ساعت دوساعت رو سرکلاس باشم 

اونطوری موکولش میکنم به آینده