2777
2789
عنوان

جاری تنبل

1268 بازدید | 26 پست

دخترا میشه راهنماییم کنید چیکار کنم من هفت ماهه ازدواج کردم یک ماهه باردارم

دوتا جاری دارم کوچیکه گله بزرگه تن پرورو پرو تا ماه پیش با مادر شوهرم زندگی می‌کردم این جاریم موقع خوردن ک میشد میومد دست به سیاهو سفیدم نمی ‌زدو یک ریز با گوشی صحبت میکنه الانم همینجور ولی چون درامد داره چیزی بهش نمیگن قربون صدقش هم میرن بچش رو هم میارود از صبح تا بعضی وقتا شب ک من نگه دارم همسرم میگه اگه بازهم آوردش من نگهش دارم امشبم بااینکه می ‌دونست از کمر درد نمیتونم تکون بخورم اومد که برای بچه جاریم نودل درست کنم بنظرتون چکار کنم که بفهمه بااین کاراش اذیت میشم؟ صبح هم رک بهش گفتم از جاریم زیاد خوشم نمیاد بخاطر این رفتاراش ولی ظاهراً همسرم طرف اونه😭😭دارم دیونه میشم از دستشون

چکاره ش مگه وزیره؟

خششش خش خش خش                         چیه خب امضا کردم دیگه  آقا ببخشیدا ولی تو کتم نمیره چند سال اینجا عضو باشین ولی تعداد تاپیکاتون صفر باشه،ناقلاها نکنه یه شخصیت دیگه با یه کاربری دیگه و هزارتا تاپیک دارین🤪🤪من اصلا مشکلی ندارم با اینکه کسی تو تاپیکام بگرده و راستش اصلا درک نمیکنم چرا خیلیا مشکل دارن با این موضوع😇

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

باور کن خون از دماغش بیاد     طلاقتم  میدن .

رک بگو بچه است ‌. آدمه . مسولیت میخواد . بردار بچتو ببر

شفامو میخوام دعا کنید .اگه رفتید زیارتگاه  دعا کنید .  اگه خواستید زیارت عاشورا و دعای توسل یا حتی سوره حمد بخونید اسمم سمیرا . 

دست نزن بکاری 

دراز بکش استراحت کن

وقتی میگی کمرم درد میکنه و کار میکنی باور نمیکنن درد داری

البته با زبون خوش معذرت خواهی کن بگو نمیتونم اگه بد بیان کنی فکر میکنی از رو لج دراز کشیدی

خدایا شکرت

بذار خودش انجام بده عموشه دیگه وقتی خودشو میندازه جلو تو انجام نده

دخترک له له کنان در حال رفتن به نانوایی بود .ادامسش رو تف کرد روی زمین .دم نانوایی دید اسکناسش نیست راه رفته را اینبار ارام برگشت روی زمین چشمش دنبال اسکناسش بود نزدیک ایستگاه اتوبوس اسکناس زیر پاشنه کفش خانمی بود ایستگاه شلوغ بود تا خواست جلو برود و به خانم بگوید پولم زیر پای شماس خانم سوار اتوبوس شد پول هم با کفش خانم رفت .اسکناس با ادامس به ته کفش خانم چسبیده بود 😐😐😐

با شوهرت حرف بزن ولی خیلی سرسنگین  وقتی هم پرسید بگو آدم با کسی ک درکش نمیکنه همینطور رفتار میکنه چه بسا بدتر 

الان تو وضعیتی هستم ک باید درکم کنی کمکم کنی من با کسی ک همدم من نیست هیچ حرفی ندارم

دست نزن بکاری  دراز بکش استراحت کن وقتی میگی کمرم درد میکنه و کار میکنی باور نمیکنن درد داری ...

از درد نشستم گریه میکنم جالب اینجاست کارای خودمو بخام بکنم میگه دکتر گفته استراحت مطلق

باور کن خون از دماغش بیاد     طلاقتم  میدن . رک بگو بچه است ‌. آدمه . مسولیت میخو ...

یک بار گریه میکرد ساکت نمیشد هم مادر شوهرم هم شوهرم عصبی شدن که بچه رو برنمیداری داره گریه می‌کنه در صورتی که یک ساعت بغلم بود وایساده بودم بچه شیر میخواست مادرش معلوم نبود کجاست

یک بار گریه میکرد ساکت نمیشد هم مادر شوهرم هم شوهرم عصبی شدن که بچه رو برنمیداری داره گریه می‌کنه در ...

واقعا  شما عقل داری ؟ 

اون رفته دنبال شغل و درامدش . و خوشی و شادی و پیشرفتاش.

بعد بچشو تو داری بزرگ میکنی ؟ 

عجب .

حرفی ندارم اصلا برات

شفامو میخوام دعا کنید .اگه رفتید زیارتگاه  دعا کنید .  اگه خواستید زیارت عاشورا و دعای توسل یا حتی سوره حمد بخونید اسمم سمیرا . 

با شوهرت حرف بزن ولی خیلی سرسنگین  وقتی هم پرسید بگو آدم با کسی ک درکش نمیکنه همینطور رفت ...

شوهرم به شدت مامانی بگم تو قهر می‌کنه چپ هم نگاهم نمیکنه تا یک ماه هم من نرم طرفش اون نمیاد بااینکه مقصره

واقعا  شما عقل داری ؟  اون رفته دنبال شغل و درامدش . و خوشی و شادی و پیشرفتاش. بعد ...

خودم هم دانشجوم هم الان که باردارم هم فشارخون و میگرن دارم این همه فشار که از طرف مادر شوهرم شوهر باشه میگرنم عود می‌کنه فشارم می‌ره بالا 

بچه رو برندارم با جنگ و دعوا میاد مادرشوهرم 

شوهرم هم بیش از حد مامانیه مامانش بگه ماست بنفشه میگه آره

شوهرم به شدت مامانی بگم تو قهر می‌کنه چپ هم نگاهم نمیکنه تا یک ماه هم من نرم طرفش اون نمیاد بااینکه ...

پس خیلی پروعه  توام محلش نده 

نهار و شامم بره پیش مامان جونش انقدک دوسش داره همونجا بمونه