2777
2789
عنوان

انرژی از ماه کامل

340 بازدید | 6 پست

https://s2.uupload.ir/files/img_۲۰۲۳۰۴۰۷_۲۲۲۷۱۱_lrn7.jpg

امشب ماه کامل در نشان ترازو داریم.

اولین ماه کامل سال جدید هستش و چون فردا ماه، وارد برج عقرب میشه به اصطلاح قمر در عقرب داریم

دوست داشتید آرزو هاتون رو روی بدنه یک شمع سفید بنویسید

هر آرزویی که دارید، اونو بنویسید ولی نقطه های کلمات رو نزارید

اگر آرزو عشقی داری، میتونی روی شمع قرمز بنویسی..

بعد خوندن حمد و آیت الکرسی بزارید زیر نور ماه انرژیشو بگیره و روشن کنید تا کامل آب بشه

فاصله اجتماعی را رعایت کنید! ازآدم مشکوک به ویروس ۲ متر؛از آدم دروغگو ۱۰ متر،ازآدم ریاکار ۱۰۰ متر                  ازآدم متعصب ۱۰۰۰ متر،ازآدم حسود ۱۰/۰۰۰۰۰۰۰۰۰۰۰۰ متر 🤦

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

استارتر میشه از تجربه ت بگی چه اثری داشته براتون

رروشنایی شمع بدون دلیل و بهانه هم انرژی خوبی داره دیگه الان متقارن با انرژی ماه 

ی وقتها باید خودتو رها کنی دنبال چرا و چگونه نباشی 

شاید نگاه اول شبیه خرافات باشه اما تو این روزگار ..... با اندک بهانه ای باید دلخوشی درست کرد 

راستش اولین سال روشن کردم امید هم دارم همه چی خوب میشه 😊🖐️

فاصله اجتماعی را رعایت کنید! ازآدم مشکوک به ویروس ۲ متر؛از آدم دروغگو ۱۰ متر،ازآدم ریاکار ۱۰۰ متر                  ازآدم متعصب ۱۰۰۰ متر،ازآدم حسود ۱۰/۰۰۰۰۰۰۰۰۰۰۰۰ متر 🤦

برج قمردرعقرب یعنی چی چیکارهایی رونبایدبکنیم؟؟

دقیقه نمی‌دونم از نت سرچ کنید حتما راجبش نوشته

رروشنایی شمع بدون دلیل و بهانه هم انرژی خوبی داره دیگه الان متقارن با انرژی ماه  ی وقتها باید ...

نور سرشار از آرامش من هروقت عصبی ناراحت باشم روشن میکنم نگاش میکنم آرووم میشه خیلی خوبه