2777
2789
عنوان

نذر صلوات دارم هزار نفر بیان براتون صلوات بفرستم

| مشاهده متن کامل بحث + 1298 بازدید | 290 پست

سلام عزیزم ممنونم از لطفت    

اسمم فخریه به نیت قبولی کنکورم بفرست برام  دعا کن همونجوری که میخوام بشه  

الان براتون چند نفرو تگ میکنم

@بیکاروبیعار۲  

@ریحانه1374  

@_آلبالوبنفش_  

@floora  

یه صد امید نشاندیم نهال آزادی...🌱 کاربر قدیمی تعلیق شده به علت بی عدالتی...

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

انشاالله دامنت سبز بشه به حق ابروی کریم اهل البیت امام حسن مجتبی 💚🌹  برات ایت الکرسی خوندم

فدای دل مهربونت بشم خواهر برام خیلی دعا کن 

جانی که داشتم من ، شد محوِ عشقِ جانان 🩷 دختر قشنگم جانان مادر به زندگی من و بابایی خوش اومدی 💋😍 ۱۴۰۳/۳/۱۹ ثبت تولد ثمره عشقمون ❤️
سلام عزیزم ممنونم از لطفت       اسمم فخریه به نیت قبولی کنکورم بفرست برام   ...

خدا خیرت بده ک صدام کردی عزیزم 

میشه برا خوشبختم صلوات بفرستید این نوشته ها پایین رو پاک نکردم که یادم بمونه امروز ۱۴۰۲/۴/۱۱ خبر خوش بارداریم بود ، برا همه منتظران دعا میکنم خدا حاجت رواشون کنه ، برا تو دلیم برا سلامتیش صلوات بفرستید . تیکر بارداری واسه دلخوشیم زدم از امروز ۱۴۰۲/۲/۲۴ منتظر معجزه خداوند هستم برام دعا کنید خداوند ب منم فرزندانی سالم و صالح عطا کنه خدایا من خیلی جاها الوعده وفا کردم ، تو گفتی ی قدم بیام تو ده قدم میای، اما انکار من ده قدم هم بیشتر اومدم پس تو کجایی خدای من 

لطفا به نیت سلامتی و رزق و روزی و ارامش این اسامی

انیتا حبیب مریم ایمان رمضان ایلین سلنا سپیده زهرا

دوستای گل نی نی سایتی لطفا برای سلامتی دخترم دعا کنید،اسمش معصومه ست،ممنونم

ممنونم گلم.

برای خودم و افسانه صلوات بفرست.

هر کس خواست بهم اطلاع بده تا براش قرآن بخونم.در تاپیک های خودم و یا دیگر دوستان میتونید بگید.🙏🏻🌹دانشجوی حقوق.🤍خدایا قرار ده، بی‌نیازی را در روح و روانم و یقین را در دلم و اخلاص را در عملم و نور را در دیده‌ام و بصیرت را در دینم و مرا به اعضایم بهره‌مند کن و گوش و چشمم را دو وارث من گردان و مرا بر آن‌که به من ستم روا داشته پیروز کن و در رابطه با او انتقام و هدفم را نشانم ده و چشمم را بدین سبب روشن گردان.خدایا گرفتاری‌ام را برطرف کن و زشتی‌ام را بپوشان و خطایم را بیامرز و شیطانم را بران و بدهکاری‌ام را ادا کن و برایم معبودا در آخرت و دنیا درجه‌ای برتر قرار ده.(بخشی از دعای عرفه)

خدا خیرت بده ک صدام کردی عزیزم 

خواهش میکنم   

دیدم ایشون صلوات میفرستن برای حاجت بقییه شماروهم تگ کردم  

یه صد امید نشاندیم نهال آزادی...🌱 کاربر قدیمی تعلیق شده به علت بی عدالتی...

برا منم دعا کن مادر بشم دیگه کم آوردم بخدا خستم شوهرم ناراحته بدجور ک حامله نمیشم البته حق هم داره بالاخره اونم دوست داره پدر بشه توروخدا دعام کن اسمم فاطمه هست خدا خیرت بده 

هر کسی دید دعام کنه شاید دعاهاتون اثر کرد و خداوند منم مادر کرد مادر فرزندانی سالم و صالح 

تو امضامم هست تیکر بارداری واسه دلخوشیم زدم 

میشه برا خوشبختم صلوات بفرستید این نوشته ها پایین رو پاک نکردم که یادم بمونه امروز ۱۴۰۲/۴/۱۱ خبر خوش بارداریم بود ، برا همه منتظران دعا میکنم خدا حاجت رواشون کنه ، برا تو دلیم برا سلامتیش صلوات بفرستید . تیکر بارداری واسه دلخوشیم زدم از امروز ۱۴۰۲/۲/۲۴ منتظر معجزه خداوند هستم برام دعا کنید خداوند ب منم فرزندانی سالم و صالح عطا کنه خدایا من خیلی جاها الوعده وفا کردم ، تو گفتی ی قدم بیام تو ده قدم میای، اما انکار من ده قدم هم بیشتر اومدم پس تو کجایی خدای من