2777
2789
عنوان

کدومش دندان، دارو یا پزشکی؟

| مشاهده متن کامل بحث + 681 بازدید | 104 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

دل بستم به پیراپزشکی  اما نمیدونم با وجود زندگی متاهلی و مسئولیت یه بچه ای که الان ۱۶ ماهشه وا ...

خب اگ ب فکر در امد باشی که باید جاهای مختلف کار کنی دوران دانشجویی حقوق نداره ، رادیولوژی یکی از فامیلامون خوند چهارساله الان ماهی ۱۸ تومن میگیره کافی نیس واسه چر خوندن زندگیت؟

چرا نتونی؟؟؟ دوست خاله ی من با یه بچه ی کوچیک تو سن سی سالگی خوند پزشکی مشهد قبول شد 

میدونی با خودم میگم گیریم خوندم و کنکور قبول شدم 

اگه شهر خودم قبول نشم چی ؟با وجود شوهر و بچه چیکار کنم

ما هیچ الهی؛ همه تو!🌱
خب اگ ب فکر در امد باشی که باید جاهای مختلف کار کنی دوران دانشجویی حقوق نداره ، رادیولوژی یکی از فام ...

ن عزیزم اصلا منظورم درامد نیست

من فقط از رو علاقه میخوام درس بخونم

این چند سالم به خواست خودم نبود این ترک تحصیل ...

ما هیچ الهی؛ همه تو!🌱
ن عزیزم اصلا منظورم درامد نیست من فقط از رو علاقه میخوام درس بخونم این چند سالم به خواست خودم نبود ...

آها خب به چی علاقه داری؟ گفتی پیرا پزشکی کدوم رشتش؟

میگم رادیولوژی و پرستاری خوبن 

الان کرمان زندگی میکنم  خانوادم از شهرای اطراف مشهد یعنی کسیو ندارم کرمان که حتی اگه اینجا قب ...

آهااا خب دانشگاه های کرمان پایینتر از مشهدن، اگ تلاشتو بکنی رتبت هم لب مرزی بشه تو کرمان رشته های خوبی قبولیا

آها خب به چی علاقه داری؟ گفتی پیرا پزشکی کدوم رشتش؟ میگم رادیولوژی و پرستاری خوبن 

خیلی بهش فکر نکردم 

بیشتر تمایلم به شنوایی سنجی 

ولی هنوز نمیدونم باید چیکار کنم 

اخه با ی بچه کوچیک بدون هیچ نیرو کمکی در حد شکستن شاخ غول درس خوندن سخته

بعد تهش دانشگاه رفتنم به مشکل بخوره 🥲🤐مثلا بخاطر شهرش نتونم برم یا بخاطر بچم نشه 

اصلا دانشگاه برم 

با وجود بچه شاغل بودن خیلی سخته 

واقعا نمیتونم تصمیم بگیزم

ما هیچ الهی؛ همه تو!🌱
الان کرمان زندگی میکنم  خانوادم از شهرای اطراف مشهد یعنی کسیو ندارم کرمان که حتی اگه اینجا قب ...

یکی بود مشکل شمارو داشت پزشکی شهرستان میاورد دولتی ولی خودش سمنان بود مجبور شد دانشگاه ازاد سمنان بره ک بتونه بچشو خودش نگه داره

آهااا خب دانشگاه های کرمان پایینتر از مشهدن، اگ تلاشتو بکنی رتبت هم لب مرزی بشه تو کرمان رشته های خو ...

قبول شدم بچمو چیکار کنم خواستم برم دانشگاه😓

ما هیچ الهی؛ همه تو!🌱