2777
2789
عنوان

خانوم های شیرازی لطفا🙏🏻🙏🏻 بیاین

| مشاهده متن کامل بحث + 494 بازدید | 34 پست
خیلی تلخه این موضوع اما تعقیبش کن ببین کیه که با اینکه میگه دائم باهم بودید باز وقت داشته باهاش بره ...

از وقتی که عوض شد وقتش آزاد شد چون دیگه هیچی مثل سابق نیست

خیلی کم برام وقت میزاره...

جیگرم خونه،چشمام خونه،روزگارم سیاه شده...

آخه چجوری تعقیبش کنم...

خدایا منو ببخش...                                                    مجبورم آدم بدی بشم تا از پس بنده هات بر بیام...
از وقتی که عوض شد وقتش آزاد شد چون دیگه هیچی مثل سابق نیست خیلی کم برام وقت میزاره... جیگرم خونه،چ ...

وقتی گفتی نمیخوام رابطه داشته باشم باهات تمومش کنیم چی گفت ؟ 

خیلی راحت قبول کرد؟ 

الان اگه بری تموم کنی دیگه نمیاد دنبالت ؟ 

ببین اما بدون سرنوشت به ادم چیزی رو میخواد یاد بده بعضی ادما رو سر راه ادم میذاره 

با هم رابطه داشتید؟

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

وقتی گفتی نمیخوام رابطه داشته باشم باهات تمومش کنیم چی گفت ؟  خیلی راحت قبول کرد؟  الان ...

آبجی میشه درخواست دوستی بدم

یه چیزایی رو نمیشه اینجا گفت...

خدایا منو ببخش...                                                    مجبورم آدم بدی بشم تا از پس بنده هات بر بیام...