2777
2789
عنوان

خانوم های شیرازی لطفا🙏🏻🙏🏻 بیاین

| مشاهده متن کامل بحث + 497 بازدید | 34 پست
تا حدودی بله عزیزم خیر ببینی سردرگم هستم،از بس گریه کردم دیگه دارم کور میشم... حالم شدیدا بده...من ...

گلم با خوندن تاپیکت دلم گرفت، الهی هر چی صلاح خداست با آرزوی دلت یکی بشه و برات اتفاق بیفته، نه راه پس داره نه راه پیش

خسته از جهان آدمها، می روم درخت برگردم🕊
گلم با خوندن تاپیکت دلم گرفت، الهی هر چی صلاح خداست با آرزوی دلت یکی بشه و برات اتفاق بیفته، نه راه ...

ممنونم عزیزم🥺🙏🏻🙏🏻🥺

خدایا منو ببخش...                                                    مجبورم آدم بدی بشم تا از پس بنده هات بر بیام...

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چرا چی شده ؟

۱۲ ساله یکیو با جون و دل میخوام و با همدیگه توی رابطه هستیم توی این ۱۲سال هیچوقت خطایی نکرد اما موانع و مشکلات برای ازدواجمون زیاد بود ولی بازم من امیدوار بودم...

بعد ۱۲ سال رفتارهاش عوض شد و من بهش شک کردم برای اولین بار و قبل عید توی گوشیش عکس زنی رو دیدم که روی پاهاش دراز کشیده بود اما خودش کامل تو عکس نیوفتاده بود و حاشا کرد و...

خلاصه گذشت و چند روز بعد جریان عکسه به خواست خودش ازش جدا شدم اما بعد چهار روز خودش برگشت...

روز جمعه با هم بیرون بودیم گوشیش پیام اومد(سلام عشقم کجایی)بحث بدی بینمون شد اما بازم حاشا میکنه و نزاشت گوشیش ببینم 

از اون روز با هم در ارتباط هستیم اما من حالم خیلی بده 

آخه چرا واقعا...خدایا چرا 

مگه من چی کم گذاشتم واسش

دارم دق میکنم خیلی حالم بدهه

خدایا منو ببخش...                                                    مجبورم آدم بدی بشم تا از پس بنده هات بر بیام...
تا حدودی بله عزیزم خیر ببینی سردرگم هستم،از بس گریه کردم دیگه دارم کور میشم... حالم شدیدا بده...من ...

تاپیکت رو خوندم 

بد سنی عاشق‌شدی یعنی سیزده سالگی و با یه پسری که ۱۷ سال ازت بزرگتره و ده سال به پاش نشستی رفتی تحقیق کنی ببینی زن داره یا نه 

اون به راحتی میتونه بازیت بده 

و اینکه عزیزم سر در گم نباش و خوشحال باش تو ۲۲ سالگی این اتفاق افتاده و اگه جدا بشید بهترین ها برات اتفاق میفته 

به شخصه فکر می کنم مدت زمانی میگذره تا حدا بشید هی وصل و هی قطع 

عزیزم بهتره اگه می تونی بری یه روستا برای یه مدت و گپشی هوشمند نبری که باهاش در ارتباط باشی و یه مدت دوری بیفته بینتون از سمت تو 

تو این مدت فقط عبادت کن فقط ذکر بگو نماز بخون 

دائم قامت ببند و نماز بخون 

برای خودت دهه بگیر ده روز برو جایی دور و با کسی حرف نزن 

میبینی که درهایی به روت باز میشه که فکرشو نمی کردی 

اگر سهم و خیرت باشه میدوعه دنبالت اگه نیست چنان از ذهن و یادت بره که خودت باور نکنی

تاپیکت رو خوندم  بد سنی عاشق‌شدی یعنی سیزده سالگی و با یه پسری که ۱۷ سال ازت بزرگتره و ده سال ...

هیچ جایی ندارم که برم،شرایطشم ندارم که برم...

کاش بمیرم بهتره، من تحمل این عذابو ندارم...

خدایا چرا با من اینکارو میکنی...🖤

هیچکس درکم نمیکنه

چرا یه دفعه عوض شد خدایا

یه عالمه چرا های بی جواب داره منو دق میده

بله کاملا مطمعنم از مجرد بودنش

۱۲ ساله یکیو با جون و دل میخوام و با همدیگه توی رابطه هستیم توی این ۱۲سال هیچوقت خطایی نکرد اما موان ...

چون خودت وسط یه رایطه ای درک‌نمی کنی اما پسر ۳۰ ساله مه با دختر ۱۳ ساله دوست باشه مشکل داره انحراف 

تو باهاش رابطه هم داشتی؟ 

اون خیلی راحت شبیه یه بابا می تونسته تو رو بفهمه و بپیچوندت اما الان بزرگ شدی و سن پیچوندت گذشته 

احتمال داره قبلا هم خیانت میکرده و تو متوجه نمیشدی یعنی انقدر غرقش بودی 

اگه یکم باهوش تر باشی و ردش رو بگیری می تونی بفهمی که این ادم چقدر داره باهات دورنگی میکنه اینو از منی که ۳۵ سالشه بشنو 

۲۲ سالگیم یه ادم معصوم و ساده بودم که اگر با یع مرد۴۰ ساله دوست میشدم مطمئنم خیلی میتونست منو بپیچونه 

چون خودت وسط یه رایطه ای درک‌نمی کنی اما پسر ۳۰ ساله مه با دختر ۱۳ ساله دوست باشه مشکل داره انحراف&n ...

ما همیشه با هم بودیم عزیزم

از صبح تا شب یا پشت تلفن حرف میزدیم یا بیرون پیش هم بودیم شب ها هم تا صبح یا حرف میزدیم تلفنی یا چت میکردیم 

توی این سالها هیچوقت این رفتارها رو نداشت...

رفتارهاش خیلی یه دفعه ای تغییر کرد،شد یه آدم دیگه...

من مطمعنم قبلا خیانت نکرده...

اما الان واقعا نمیدونم چرا به اینجا رسید...🥺🖤

میدونی اون یه دفعه عوض نشده عزیزم اون از اول همین بوده تو به سنی رسیدی که دیگه میفهمی  حیف نیس ...

بخدا باور کن هیچوقت این آدمی که الان شده نبود...

نمیدونم چرا...

و این ندونستن داره منو خفههه میکنه...

باهاش یه مدت سنگین رفتار کن و جوابشو نده اگه گفت چرا بگو باید به من بگی اون خانم کیه و باهاش حرف بزن ...

همین امشب دیدمش ،بهش گفتم

حتی شمارهه به اسم یه نفر الکی سیو کرده بود که همون شب دیدم تو ذهنم بود، بهش گفتم مخاطبینت بیار با اکراه گوشیش آورد نشونم داد مخاطبینشو پاکش کرده بود...

بهش گفتم دیگه نباشیم با هم ،میگه هر چی تو بخوای

خیلی باهاش حرف زدم اما واقعیتو نمیگه 

اما قبلا اینجوری نبود،یه چند ماهی هست نمیدونم چرا اینجوری شد...

حتی یه بار چندین ماه پیش اومد جلو واسه ازدواج اما درست زمانی که قرار شد خانوادش زنگ بزنن برای خواستگاری همه چی خراب شد...