2777
2789
عنوان

دوبار سونو رفتم انگار بارداری پوچه

| مشاهده متن کامل بحث + 310 بازدید | 34 پست

من با این شرایط تا ١٠هفته موندم ولی پوچ بود دیگه تازه کلی لکه بینی داشتم

خدایا هممون رو با یه خبر عالی ،‌با یه اتفاق خوب یهویی خوشحال کن😌💖                                                      خدایا ازت خیلی ممنونم که بهم بچه سالم دادی *****            ذکر ایه ٢٩سوره مومنون و شروع کردم واسه خرید خونه انشالله بیام دوباره بزودی تو امضام بنویسم خریدم 

دومی رو خیلی زود رفتی میزاشتی نه یا هشت هفته می رفتی منم زود رفتم گفتن بچه نیست هنوز دو هفته دیگه بیا چون پریودیم نامنظمه ولی گفت پوچ نیست گفتم چرا گفت چون کیسه زرده تشکیل شده جای امید هست حالا منتظرم دو هفته دیگه برم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ببین قطب تشکیل شده اما قلب نه

که ممکنه طبیعی باشه الان برای قلب زوده

قطب اول تشکیل میشه بعد قلب

مادر خوب شیافتو قطع نکن با دکترت مشورت کن امیدتو از دست نده ان شاءالله قلبش تشکیل میشه

پروردگارا؛ مرا تنها مگذار و تو بهترین وارثین هستی، و برای من جانشینی معین کن که در زمان زندگی‌ام به من خوبی نماید و بعد از مرگم برایم طلب آمرزش کند، و به او خلقتی سالم عطا کن و شیطان را بر او شریک و نصیب مگردان
سونو بهت چی گفته بود چه علائمی داشتی گلم 

ساک حاملگی با یه جنین تو‌ش که قلبش تشکیل نشد رشدش تو ٧هفته متوقف شد 

خدایا هممون رو با یه خبر عالی ،‌با یه اتفاق خوب یهویی خوشحال کن😌💖                                                      خدایا ازت خیلی ممنونم که بهم بچه سالم دادی *****            ذکر ایه ٢٩سوره مومنون و شروع کردم واسه خرید خونه انشالله بیام دوباره بزودی تو امضام بنویسم خریدم 

قلب لز شیش هفتگی تا یازده هفتگی میگن جا داره

بین هفته هشت و یازده قابل اعتمادتره

حتما فردا با دکترت مشورت کن

پروردگارا؛ مرا تنها مگذار و تو بهترین وارثین هستی، و برای من جانشینی معین کن که در زمان زندگی‌ام به من خوبی نماید و بعد از مرگم برایم طلب آمرزش کند، و به او خلقتی سالم عطا کن و شیطان را بر او شریک و نصیب مگردان
ببین قطب تشکیل شده اما قلب نه که ممکنه طبیعی باشه الان برای قلب زوده قطب اول تشکیل میشه بعد قلب م ...

دکتر خودش گفت اگر بارداریت پوچ باشه و شیاف هم استفاده کنی سقط سخت میشه ولی بازم استفاده کن.منم میگم اگر بارداری متوقف شده خود به خود دفع بشه

دکتر خودش گفت اگر بارداریت پوچ باشه و شیاف هم استفاده کنی سقط سخت میشه ولی بازم استفاده کن.منم میگم ...

خب میگی اگر

اگر یعنی هنوز جای امید و تلاش داری

خب میگی اگر اگر یعنی هنوز جای امید و تلاش داری

نمیدونم والا.موندم به کدوم سونو اعتماد کنم.دختر خالم هم همزمان با من باردار شده اونم همون روز رفته سونو و صدای قلبش رو شنیده 

نمیدونم والا.موندم به کدوم سونو اعتماد کنم.دختر خالم هم همزمان با من باردار شده اونم همون روز رفته س ...

بستگی به زمان لقاح داره

شاید لقاح شما دیرتر بوده

نمیشه که همزمان بوده باشه دقیقا

توکل به خدا کن منتظر خبرهای خوبت میمونم