2777
2789

هر رژیم عجله ای به بدن آسیب میزنه وزن کم کردن اصولی تو دراز مدته

عاشق قنادی و آشپزیم دائم درحال کیک درست کردن😜.خوشحال میشم سوالی داشتین بتونم کمکتون کنم.دعا کنین یه روزی بتونم کارگاه قنادیمو راه اندازی کنم😍🥰

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بشقاب تو کوچیک کن همه چی بخور هیچی حذف نکن جز قند شکر چیپس پفک نوشابه شیرینی لقمه هاتو اروم اروم بخور کم کم معدت کوچیک میشه باور کن کم میکنی اینکه بیای چهارقاشق برنج بخوری یا کلا حذف کنی باعث ریزش موهات میشه فقط

خدایی دارم مهربون تر ازحد تصور. یک عدد اسفند ماهی خوش بین وپر از انرژی مثبتم. بهترین رفیقم آریل(فرشته براورده کردن ارزوها) هروقت احتیاج ب درد ودل داشتین میتونین روی من حساب کنین. 
من قدم۱۶۰ وزنم۵۶ چقدر کالری باید مصرف کنم دو کیلو میخوام کم کنم

شما اگر حدود ۱۷۰۰ کیلوکالری مصرف کنید وزنتون ثابت میمونه.‌برای کاهش وزن باید کمتر از این مقدار مصرف کنید. هر غذایی که میخورید کالریش رو حساب کنید. تا روزانه مثلا بیشتر از ۱۵۰۰ تا نشه. 

کاربر آقا هستم