2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خواهرم همش غر زدن نیست امروز تاپیک زدم بسته منو فحش ناموس که هرز*ه ای ، (با شوهرم قبل ازدواج دانشگا ...

اگه باهاش لج کنی بیشتر اذیتت می کنه. سعی کن با زبان نرم  واز در دوستی این چن وقت باهاش کنار بیای تا انشالله بری سر زندگیت.

مامانت افسردگی داره که اینجوری می کنه باهاش لج بیفتی به ضرر خودت هست

انقدر دلم خونه ... فکر کن شبی که خونه خواهرشوهرم دعوت بودم سرم اندازه یه نصف گردو کوچیک ورم داشت ک ...

اکثرا مشکلات ما انسان ها به دروان کودکی و آسیب های اون دروان است مادر شمام احتمالا در کودکی رفتار خوبی باهاش نداشتن

اگه باهاش لج کنی بیشتر اذیتت می کنه. سعی کن با زبان نرم  واز در دوستی این چن وقت باهاش کنار بیا ...

له ام کرده 

باورت میشه از صبح جواب هیچ پیام شوهرمو ندادم ؟

تمام حس و حال زندگی ازم رفته 

هیچ حسی به شوهر و زندگی گاهی ندارم 

سرد سردم

اتفاقا همین دو ساعت پیش مادرم زنگ زد گفت همه جوره پشتتم اگه میتونی بشین بی تفاوت زندگیتو بکن ولی اگه تو عذابم بیا نه مهریه نه خونه نه ماشین هیچیم هم نمیخوام فقط وجود خودت مهمه دیشب آخه تو خونمون بود دو بار علائم سکته اومد از شدت پهلو دردم به خودم پیچیده بود شوهرم به یه ورشم نبود مامانم بدجور ناراحت بود ولی من دل و جرات طلاق رو ندارم میترسم محدود بشم

له ام کرده  باورت میشه از صبح جواب هیچ پیام شوهرمو ندادم ؟ تمام حس و حال زندگی ازم رفته  ...

اشتباه  می کنی.با همسرت مهربون باش . به خدا ما بعد ۸ سال زندگی مشترک شوهرم نتونسته هیچی بخره. احسنت به شوهر شما که تو این گرونی به فکر خونه هست بازم

اکثرا مشکلات ما انسان ها به دروان کودکی و آسیب های اون دروان است مادر شمام احتمالا در کودکی رفتار خو ...

بعدشم نداشتن

هنوزم با پدرم کوه مشکلاته بعد 30 سال زندگی

اما همیشه سر من خالی کرده از وقتی سه سالم بوده !!!!

درد و دل هایی که باید با خواهر و رفیق میکرده رو پیش من میکرده از وقتی سه چهار سالم بوده

اتفاقا همین دو ساعت پیش مادرم زنگ زد گفت همه جوره پشتتم اگه میتونی بشین بی تفاوت زندگیتو بکن ولی اگه ...

طلاق در صورتی سختیش کمتره. که استقلال مالی داشته باشی. که منت کسی رو سرت نباشه

دقیقا بحث چند روز پیش دوستم بود  گفت خودم ارثیه دارم از بابام و درامد هم کسب میکنم  دستم ...

چطور می‌تونه دستش رو جلوی شوهر دراز نکنه 

ولی منتظره باباش بمیره که ارثیه بهش برسه ؟دستش جلوی باباش دراز باشه !

اگه اینطوریه که نباید از هیچکس توقع کنه ،،،،،حتی باباش !

دیگه حالا دوست شما خودش می‌دونه ،،،زوری که نیست،،،،هرجور راحته 

ولی خیلی ها هستن که حقشون رو میگیرن و لازم دارن ،،،،

مهریه حق هست و پشتوانه زن و این مهریه بدون حکمت نیست ، !!!

مثلا زنی که با دوتا بچه جدا میشه ,,,

زنی که ارث بابا ندارع که بخواد روش حساب کنه  ،،،،

زنی که سوادی ندارع بخواد کار کنه !

زنی که جوونیش رو تو زندگی گذاشته ،،،

بلاخره بعد این همه سال زندگی باید حق جوونیش رو بگیره !!خب بچه بزرگ کردن و زحماتش تو خونه  !!!

پس حقش رو نگیره،،،بزاره شوهرش بره زن جدید بگیره با خونه و ماشین 

اشتباه  می کنی.با همسرت مهربون باش . به خدا ما بعد ۸ سال زندگی مشترک شوهرم نتونسته هیچی بخره. ا ...

بخدا کارمند دولته ، کفشش گاهی پاره میشه لباسش رنگش میره اما باز دم عید بهم 4 تومن داد گفت تازه عروسی برو لباس عید بخر هیچی برای خودش نخرید

با اینکه تصادف سنگین کرده بود 50 میلیون براش خرج برداشت، پدرشوهرم داره نصف پول خونه رو تو گرونی میده حدود 1/5 میلیارد باز بابام ازش طلبکاره

وقتی تصادف کرد و یجوری که نباید مادرم فهمید زنگ زد بهم گفت از بس بی عرضه هست شوهرت ، خانواده اش فلانن ، تو اون حال من کلی نق میزد تا دوستم عصبانی شد کنارم بودگوشی و گرفت و گفت دخترتون داره از ناراحتی گریه میکنه شما عوض اینکه خداروشکر کنین دامادتون سالمه این چیزا رو میگین؟