2777
2789

حنا ما جلسه  اول طلاق دادگاه داشتیم بعد از این جلسه رأی میاد چجورع خواهش. راهنمای کنید

اگر با این اکانت فعال نبودم پس بدون با این کاربرے فعالم💚   🔚عشق _هاچبک ) این کاربری جدیدم 🔜  میدم  با آقایون این سایت  مشورت وراهنمای بگیرم ولی با  خانم های عقه باز پر ادعا  .مال.و تیتیش مامانی . خانم های ک ادعا برازندگی  دارند ک سنگ تموم میزارن مثلا ب خودشون .بابا خودت جمع کن  لامصب  نمیخا پز بدی براممممم یه شلوار گل منگولی پوشیده اوندی تو سایت زر زر میکنی . مثلا فهمیده هستی معلوم اززکدوم رگ ریشه ای  🙏  این فقد برلی خانوم های   بی وجدان 👿 کاربر هاچ بک سابق میدونم ک دیگ ب این ماشین نمیرسم قیدشو زدم😭😭ـــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ اگر ب فا......ال  نیک بگیرم شاید یک درصد بگم  به این ماشین ب دعاهای شما میرسمـ     🙏

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من ک اره یک هفت هشت ماهی میش جدا شدم چون شوهرم خیانت میکرد شبا نمیومد خونه وقتیم میومد مسته مست بود سگ بود با همه دعوا داشت اصلا به من توجهی نمیکرد و.....او بخوام بگم خیلی طول میکشه ولی در کل راحت شدم الان یکی کنارمه ک با دنیا عوضش نمیکنم بس مهربون و خوبع🥺♥️🧚🦋✨✨

تو اوج آزادی وفا داری قشنگه وگر نه هار ترین سگ هم تو قلاده قابل اعتماده🗿🌚

بنظر من که بستگی به محیط خانواده و وضع مالی طرف داره ،،،،

اگه این دوتا اکی باشه صدرصد به آرامش میرسه 

من یکی از دوستام طلاق گرفت ،،،خانواده اش اینقد حمایتش کردن و دخالت تو کارش نکردن ،،،،،،،خودش هم مهریه اش رو گرفت یه سالن زیبایی رگزد ،،،هرروز هم تفریح و گردش و تولد و آخر سر هم یه یه پسر مجرد پولدار ازدواج کرد 

ولی همسایه مون طلاق گرفت ،،،،،جرعت نمیکنه تا بازار بره تنها ،،،،مادرش میگه عیبه تو طلاق گرفتی ،،،،هزارتا بزرگ پیدا کرده ،،،،

هرروز سرکوفت بهش میزنن،،،،،بدتر افسرده شده و بی اعصاب ،،،،

فک کنم اگه یکی از طرفین راضی نباشه طول بکشه

شوهرم ناراضی بود اما. یه جورایی مدرک دارم

اگر با این اکانت فعال نبودم پس بدون با این کاربرے فعالم💚   🔚عشق _هاچبک ) این کاربری جدیدم 🔜  میدم  با آقایون این سایت  مشورت وراهنمای بگیرم ولی با  خانم های عقه باز پر ادعا  .مال.و تیتیش مامانی . خانم های ک ادعا برازندگی  دارند ک سنگ تموم میزارن مثلا ب خودشون .بابا خودت جمع کن  لامصب  نمیخا پز بدی براممممم یه شلوار گل منگولی پوشیده اوندی تو سایت زر زر میکنی . مثلا فهمیده هستی معلوم اززکدوم رگ ریشه ای  🙏  این فقد برلی خانوم های   بی وجدان 👿 کاربر هاچ بک سابق میدونم ک دیگ ب این ماشین نمیرسم قیدشو زدم😭😭ـــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ اگر ب فا......ال  نیک بگیرم شاید یک درصد بگم  به این ماشین ب دعاهای شما میرسمـ     🙏

من ۱۵اسفند دیگ کلا تموم شد برخلاف بقیه ک تعریف میکنن خاستم بگم طلاق اصلا خوب نیس تا مرد ۷۰ساله روت ن ...

کی گفته درست و سنگین ادم بره و بیاد هیچکس روش نظر خواهد داشت من طلاق گرفتم بعد دوسال ازدواج مجدد کردم تو اون دوسال طلاقم سرکار رفتم هرکار کردم حتی ی نفر اجازه نداد از حریمش تجاوز کنه یا نظر داشته باشه این چیزیه ک بقیه بهت میگن تو بخودت تلقین میکنی ک اره گربه تو کوچه ام الان نظر داره بهم خواهر الان مجرد و متاهل و مطلقه هم باشی روت نظر دارن مگر سنگین بری و بیای من لباس و ارایش سنگین میپوشیدم با کسی بگو بخندم نمیکردم رو نمیدادم پیشنهاد بدی ام نشنیدم و ندیدم

کاش یه مغازه بود! 🏡آدم میرفت میگفت بی زحمت یکم "خیال خوش"میخوام😌...ببخشید این "خنده های از ته دل" چندن؟😅 آقا؟ 😔این "آرامشا" لحظه ای چند؟😥 این "بی خیالیا" که میپاشن رو زندگی مشتی چند؟ 🙂از این "روزایی که بی بغضن" دارین؟😣 از این "سالای بی رنج" اندازه دل ما دارین؟! 😞این "شادیا" دوام دارن؟!🤔  نه... 😭کاش یه جایی بود میشد رفت و بگی آقا یه "زندگی" میخوام .. بیزحمت جنس خوبش💔😔