2777
2789

بچه من سه سالشه.قبلا وقتی دستشویی داشت سریع می‌رفت یا به من می‌گفت که ببرمش.اما الان مدتیه مشخصه جیش داره ها.این پا و اون پا می‌کنه اما میگه جیش ندارم.اینقدر نگه میداره تا چند قطره اش بریزه بعداً میگه جیش دارم.شب ها که کلا شب اداری داره.کسی اطلاعاتی داره؟ دلیلش چیه؟ چیکار باید بکنم؟ کمکم کنین خیلی خسته ام

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بازیگوشی نمیزاره دوست داره نره زورش میاد دلیلش همینه فقط

چه حوصله ای دارین برای تلافی..به قول محمود درویش:``همین تورا بس که من دیگرتورا آنطور که میدیدم نمی بینم``

بچه من دقیقا سه سالگیر شروع شد . برا دستشویی بزرگش اذیت میکرد . خیلی اعصابمو بهم ریخت به زور خودشو نگه میداشت دلدرد میگرفت . با قول جایزه درست شد . چند نا کتاب قصه خریدم بعد هر دستشویی یکی بهش میدادم . کیتونی خوراکی بخری براش

بیخال شو پسر منم قبلا میرفت الان پنج سالشه انقدددر صبر میکنه دیگه اخرش بدو بدو میره دسشویی . منم هیچی نمیگم دیگه یادمه خودمم بچه بودم فک کنم شش هفت سالم بود انقد نمیرفتم میریخت تو شلوارم . مگه الان که بزرگ شدم بازم میریزه؟ نه پس ولش کن 

چجوری استرسشو از بین ببرم؟

احتمالا یه مسعله ای داره که باید پیدا کنید

مثلا تنها میمونه یا از چیزی میترسونیدش یا سرکوفت میخوره و..‌ خودتون باید ببینید چه علتی داره روانشناس هم میتونه کمک کنه