2777
2789
عنوان

دعوا باخواهرشوهر

246 بازدید | 19 پست

سلام دوستان من خواهرشوهرم همه مراسم های من دعواانداخته مثلا عروسی پاتختی سیسمونی جشن تولد وغیره همیشه هم توهین کرده الان تقریبا سه سالی میشه قهرم باهاش ولی دیدنی سلام میکنم بهش الان عروسی پسرشه بنظرتون اجازه بدم همسرم بره یااونم نره؟

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اگه نرفتنش تاثیر منفی تو زندگیت نمیزاره خب چه بهتر که نره و دلت هم آروم میشه

واسه این نوشتم ببو گلابی که هیچ وقت یادم نره چه اشتباهاتی مرتکب شدم تا حس زرنگ بودن بهم دست نده
عزیززممممممم این چا حرفیه. درست موقع تلافیه. خاک تو سرش کن. ی کاری. دعوا بسازی. یک جیزی از مهمونا گم ...

خیلی سلیطه ای😂😂 وای به حال اونی که با تو در بیوفته با نقشه های شومت مومیاییش میکنی😂😂

نظرمو میگم میرم حتی چک نمی‌کنم که چرا ریپ زدی 🥱
عزیززممممممم این چا حرفیه. درست موقع تلافیه. خاک تو سرش کن. ی کاری. دعوا بسازی. یک جیزی از مهمونا گم ...

والا این کارها و نکردم پدرمو درآورده چه برسه اینکارم بکنم عزیزم 

خیلی سلیطه ای😂😂 وای به حال اونی که با تو در بیوفته با نقشه های شومت مومیاییش میکنی😂😂

خودم چون مادرشوهرم بلا سرم اورده بود  افتضاح  موقع کادو دادن   یواشکی پاکت کادو های خواهرشوهرمو عوض کردم مثلا انگار چنتا پاکت خیلی کم بود توش یا به حای سکه پنجاه تومن پول  خیلیم راضیم. نوس جون نادرشوهرم کلی حرص خورد

عزیزم آخه خیلی توهین کرده هرسری رفتم اصلا آدم حساب نمیکنه بچم دنیا اومد نیومد من رفتم نشونش دادم بچه ...

اینجوری حرصش درمیاد

برو یه لباس سنگین و خوشگل بگیر ارایشگاه برو

بهشم محل نذار اینجوری بد میسوزه شخصیت خودتم حفظ میشه

اینجوری حرصش درمیاد برو یه لباس سنگین و خوشگل بگیر ارایشگاه برو بهشم محل نذار اینجوری بد میسوزه شخ ...

اخه میدونی چیه همشون نسبت فامیلی دارن من فقط غریبه ام بیشعور شب عروسیم گریمو درآورد بهم فحش داد