2777
2789
عنوان

پیام بدم بهش چی بگمممم😖😫

1365 بازدید | 91 پست

سلام بچه ها اول یه توضیح کوچیکی میدم که بهتر بتونید راهنماییم کنید

من وشوهرم(عقدیم)دوماه وخورده ای میشه که باهم سر دخالت های بیجا وهمچنین حرف زدن خانواده ایشون از زبان شوهرم باهم بحثمون شد ومنم گفتم که با این اوصاف که این دخالت ها ادامه داره و هروقت هم که میام خونتون با حرفاشون اذیتم میکنند و من انجا نمیام(خونشون) .

بعد اونم عصبانی شد وگفت پس اصلا این زندگی تموم بشه بهتره .ومنم از حرفش واینکه همش پشت اون هاست با اینکه مقصرن طرفشون را میگیره از روی لجبازی گفتم باشه . اونم دیگه هیچی نگفت ومنو رسوند دم در خونه ورفت

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

هیچ پیامی اون باید ب تو پیام بده عقلتو از دست دادی مگه دختر ببین اگه ازالان نتونی دخالتاشونو جلوشو بگیری فردام نمیتونی زندگی کنی تجربه کردم میگمااا

من بجای اخلاقم چشام سگ داره🤤
الان بعد دوماه پدرشوهرم آمده دم در خونه وهرچی دلش میخواسته بار من وخانواده ام کرده که شما بیخیالید ا ...

بگو توکه ماشاالله زبونت دومتره چرا به پسرت هیچی نمیگی چقد پرروان بخدا 🦧🫤

🜲 هیچکس نمیتونه دری رو برات ببنده🜲 که خدا برات بازش کرده باشه...🤎👑👸

والا من در این شرایط از حرف خودم کوتاه نمیام وهیچ پیام یا تماسی برقرار نمیکنم خودش میاد دلجویی میکنه واسه شما رو نمیدونم این تجربه شخصی من هست از اول همین جوری ادامه دادم تا الان همینجوری بوده