بچه ها یه فیلم مثل انتقام که معمایی پلیسی باشه بهم معرفی کنین
ممنون
شیطان و پیروانش همیشه حق به جانب هستن غافل ازاینکه خدا برنامه ی ویژه ای براشون داره 😁💪گفته بودم ،نگفته بودم؟😎😎انچه عقاب داخل قفس را پیر میکند غم قفس نیست، پرواز کلاغ های بی سروپاست.
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
سریال نمیشه؟ سریال کره ای موش معماییه ولی مغزت میپوکه
سریال حوصله دنبال کردنشو ندارم 😂
موشو قسمت اولشو دیدم اصلا جذبم نکرد
شیطان و پیروانش همیشه حق به جانب هستن غافل ازاینکه خدا برنامه ی ویژه ای براشون داره 😁💪گفته بودم ،نگفته بودم؟😎😎انچه عقاب داخل قفس را پیر میکند غم قفس نیست، پرواز کلاغ های بی سروپاست.
اوه تا دلت بخواد مثل همون سونه درباره یه قاتل سریالیه
مرسی الان دانلود میکنم💐💐💐💐
فیلم کره ای .فراموش شده. رو ببین اینم تا اخرش نمیفهمی چیه موش خیلی خوبه رفته رفته خیلی درگیر ...
پس اول فراموش شده رو دانلود میکنم مرسی عزیز دلم💐💐💐💐