2777
2789

دوتا دختردارم موهاشون بلنده خیلی سخت شونه میشن بعد حموم.چی میزنید که راحت شونه بشه و نرم باشن همیشه

💜خدابامن است💜خوشحال میشم مهمون پیجم باشی😍    sheri.life_style 

همین الان موهای دوتاشونم کوتاه کردم چون نمیذاشتن شونه کنم و ببندم

خداروشکر خونه دار شدیم🥰لطف کنید یه صلوات بفرستین هرچه زودتر قرضامونو بدیم❤️‍🩹هرکی فرستاد بگه براش آیت الکرسی بخونم❤️

نرم کننده بزن به موهاشون، بعد حموم هم گره باز کن بزن از پایین مو شروع کن شانه زدن

غرض رنجیدن ما بود از دنیا... حاصل شد.......خدایااز سقف اتاقم یاد تو میچکد باران بند بیاید از این خانه می روم🌻

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نرم کننده بزن به موهاشون، بعد حموم هم گره باز کن بزن از پایین مو شروع کن شانه زدن

نرم کننده آخه میریزه موهاشون.گره باز کن چه مارکی؟فیروز زدم خیلی فایده ای نداشت

روغن آرگان روغن زیتون روغن نارگیل هر کدومو دوست داشته باشی بزن  من قبل از حموم روغن نارگیل ...

جدی خوبه؟بخرم پس.چرب نمیمونه موهاشون؟

عزیزم بهترین چیز اسپری نرم کننده بعد حمام فیروز هستش..هم بوی خوب داره هم قیمت مناسب بعد حمام یا اگرم ...

گره بازکن؟همون که سبزه؟آخه یه بار زدم تاثیری نداشت