2777
2789
عنوان

دوستانی که ژل لب زدن یه لحظه بیایین

| مشاهده متن کامل بحث + 531 بازدید | 36 پست

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من کبودی نداشتم عزیزم ورم داشتم تا همین دیروز. یعنی ۳ روز. بستگی به پزشک و برندی که میزنید داره. در ...

ن عزیزم کبودی ب پزشک و برند نیست بستگی ب حساسیت خود فرد داره من و دوستم یجا زدیم من کبود شدم اون نه

مگه دکترتون ماساژ نداد احتمالا بعد دوروز ماساژ میدن از من تا یک هفته سفت بود از ورمه بعدش خوب شد

زیاد ماساژ نداد خیلی هم دکتر حرفه ای بود. لب پایینو خیلی خیلی کم زد ولی همون وسط لب پایینم که زده سفته.  خب مرسی انشالله تا یک هفته اوکی بشه.

نیم سیسی هیچیه ی سیسی بزن حداقل

اخه من خیلی خلم 😐😂 دوس ندارم کسی بفهمه حتی میگم یه هفته دانشگاه نرم ‌

من لاغرم ولی تو رژیمم دارم وزن اضافه میکنم حدود ده کیلو کمبود وزن دارم به نظرتون ممکنه بقیه بگن چون چاق شده تغییر کرده ؟😅

اینترشیپ پرستاری … 
اخه من خیلی خلم 😐😂 دوس ندارم کسی بفهمه حتی میگم یه هفته دانشگاه نرم ‌ من لاغرم ولی تو رژیمم دارم ...

منم اینجوری بودم بهم گفتن باید یکو نیم بزنی ولی قبول نکردم گفتم ۱ سی سی بیشتر نمیزنم. الان که روز چهارمه و تازه ورم هم یه کم هست ولی خیلی بزرگ و تینا نیست با لب خودم ۲۰ درصد فرق داره. تازه بعد ۲۱ روز نصفش جذب بدن میشه. حداقل باید ۱سی سی بزنی . ۲ هفته هم ماسک بزن که کسی تغییرات اولیه رو نبینه

منم اینجوری بودم بهم گفتن باید یکو نیم بزنی ولی قبول نکردم گفتم ۱ سی سی بیشتر نمیزنم. الان که روز چه ...

منم خیلی حساسم نمیدونم چرا نظر بقیه اینقدر برام مهمه 🥲 ممنون ❤️

اینترشیپ پرستاری … 
منم خیلی حساسم نمیدونم چرا نظر بقیه اینقدر برام مهمه 🥲 ممنون ❤️

منم سنم که کمتر بود اینجوری بودم. ولی الان برام اهمیت نداره اصلا چون خودمو همه جوره دوست دارم 

شما هم سعی کن قدر خودتو بدونی و خودتو عمیقا دوست داشته باشی. مهم اینه خودت چطور راحتی و چی دوست داری این زندگیه توا . مردم تا ابد قضاوت میکنن و نظر میدن.