2777
2789

خودم :

درآمدت چقدره؟

چجوری پول درمیاری؟

اشتهات خوبه ها ماشاالله

قدت چنده؟

حق خواهرتو خوردی اون ریزه میزه اس

چرا بچه نمیاری

چرا به گربه ات انقدر وابسته ای

چرا تو که حجاب نداری، به فلان امام انقدر متوسل میشی 

یا تو که به آزادی معتقدی کاش لااقل تسبیح دستت نگیری

واقعی بودن شجاعت میخواد

منم همینا

کلا آدم فضول میبینم دوست دارم با مشت بزنم زیر چونش انقدر بدم میاد

از بچگیم اهل خاله زنک بازی نبودم متنفرم از این کار 😑

میتوان با پنجه های خشک ...                                             پرده را یک سو کشید و دید ...                                              در میان کوچه باران تندی می بارد ...  کودکی با بادبادکی رنگی .‌. ایستاده زیر یک طاقی ...  گاری فرسوده ای میدان خالی را ....       با شتابی پرهیاهو ترک میگوید....                                   آری... میتوان بر جای ماند                                                                    

کلا فضولی کردن 

|•همون بگویاسی•| |•پیوسته در تاریخ ساعتی فرا می‌رسد که در آن، آنکه جرئت کند و بگوید دو دوتا چهارتا می‌شود، مجازاتش مرگ است•| |•از دور ریختن قواعدی که به من تلقین شده بود، آرامش مخصوصی در خودم حس می‌کردم•|  goftino.com/c/xJbnEE

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

بعضی ها هم مشکل کمبود و محبت دارن تا باهاشون سر یه چیزی مخالفت میکنی و نظر مخالف میدی دوست دارن بخورنت! 

باید برن دکتر بخدا

روی صحبتم با یه سری کاربر محترمه تو این سایته👉

میتوان با پنجه های خشک ...                                             پرده را یک سو کشید و دید ...                                              در میان کوچه باران تندی می بارد ...  کودکی با بادبادکی رنگی .‌. ایستاده زیر یک طاقی ...  گاری فرسوده ای میدان خالی را ....       با شتابی پرهیاهو ترک میگوید....                                   آری... میتوان بر جای ماند                                                                    
من قفل میکنه مغزم بااینکه سر زبون دارم عموما

من خودم چون زیاد اهل حرف نیستم زیادم نمیپرسم از کسی به من چه اخه من زندگی خودمو جمع و جور کنم جهاد کردم 😁

یه مدت که زیادتر می‌شنیدم 

خوبه سپر خوبی هستی جلو مونو میگیری کسی نمی‌بینه 

چقد چاق شدی جلو خودتو نمی‌گیری 

بنده خدا چیزی ام نمیخوری چرا اینجوری شدی 

میخوای شوهر کنی غریبی بدبخت شی ؟

میخوای دوروز دیگه بگن بابای بچت دهاتیه؟

نفهمیدیم قدتم بلنده انقدی که ماشاءالله تپلی 

الان این لاغر شدی اینت مونده؟

چقد به خودت می‌رسی و هیچکی ازت خوشش نمیاد 

خوش به حالت که هیچی نمیخوری و چاق میشی 

تو که عاشق شدی لااقل عاشق یه آدم حسابی می‌شدی 

تو که اندازه ی یه سمندی چیکار کردی برامون 

تو چرا به دنیا اومدی آخه 

و خیلی حرفای دیگه ... 

که باید از کسایی نمیشنیدم که شنیدم 

وقتی در مورد بیماری دخترم رو‌میپرسن

خواهر منم یه بچه اش یه مساله ای داشت،تا حلش کنن و رفع بشه،این زن پیر شد در اوج جوانی

بهش گفته بودن چرا بچه رو نمیزاری بهزیستی راحت شی

بچه ی دسته گل ،فقط لکنت زبون شدید داشت،با عضله ی زبان بزرگ. 

که اونم بالاخره حل شد شکر خدا

الهی هر مساله ای هست برای فرزندت،بسلامتی حل بشه

واقعی بودن شجاعت میخواد
خواهر منم یه بچه اش یه مساله ای داشت،تا حلش کنن و رفع بشه،این زن پیر شد در اوج جوانی بهش گفته بودن ...

به خدا کسی از سر دلسوزی نمیپرسه فقطططط برا فضولیه

ممنون از دعای قشنگت💝

به جز رنج،چه بود سهمت از این همه عشق؟؟ای مظلوم ترین عاشقه دنیا⚘مادر⚘
یه مدت که زیادتر می‌شنیدم  خوبه سپر خوبی هستی جلو مونو میگیری کسی نمی‌بینه  چقد چاق شدی ...

همین حرفایی که بدون فکر میزنن،کلی شرم اندامی به شنونده میده

مگه به راحتی از ذهن میره

واقعی بودن شجاعت میخواد
وای،به من ماه رمضون زیاد میگن یا تو شبیه شوهرت شو،یا اون شبیه تو قشنگ تز میدن

من تو همین نی نی سایتم دیدم طرف میگه نه 

بدون اینکه دلیلش بدونن یجور میتوپن ب طرف و تیکه میندازن من بهم برمیخورع چه برسه اون آدمی ک بهش توپیدن 

شاید طرف مشکلی داره 

یا نه اصلا هیچ مشکلی نیست فقط دوست نداره اینطوری باشه واقعا نمیدونم بعضیا چجوری ب خودشون حق میدن توهین کنن تا حرفم بزنی خودشون میکشن کنار و آیه مثال میزنن تهش فکر میکنن چون نماز میخونن و روزه میگیرن بهترین بنده خدا هستن