2777
2789
عنوان

دعا

68 بازدید | 7 پست

دوستان عزیز با دلهای پاک و زبان روزه برای شفای پدرم دعا کنید،چن وقتی درگیر سرطان حنجره بود و چندین جلسه فیزیوتراپی با برق، متوجه شدیم،قلبشون هم مشکل داره،براش دعا کنید با دارو یا  آنژیو رفع بشه،تحمل عمل قلب باز ندارن،بدنشون ضعیف شده.    

حمدشفا یا صلوات

منم دعاتون میکنم حاجت روا بشید

آمین یا رب العالمین

یااللَّهُ یَارَحْمَانُ یَارَحِیمُ یَامُقَلِّبَ الْقُلُوبِ ثَبِّتْ قَلْبِی عَلَى دِینِک

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

70تا حمد معجزه میکنه تسبیحم الان دستمه میخونم برا شفا پدرت

خدایی دارم مهربون تر ازحد تصور. یک عدد اسفند ماهی خوش بین وپر از انرژی مثبتم. بهترین رفیقم آریل(فرشته براورده کردن ارزوها) هروقت احتیاج ب درد ودل داشتین میتونین روی من حساب کنین. 
پدر من هم سه بار انژیو کرد و مشکلش حل شد.نگران نباش.حل میشه انشاالله

الان رفتن مشهد،میگن گرفتگی رگ ها رفع نمیشه،باید برن تهران،گفتن ما امکاناتش رو نداریم.

قرار شده دوشنبه یه عمل انجام بدن،مشهد،ببین بهتر میشه یانه.

انشاءالله،خدا همه مریضارو شفا بده بحق این شبها و روزای عزیز.

الاهی هیچ وقت پدر خونه ای مریض نشه،خونه بی ستون میشه  

یااللَّهُ یَارَحْمَانُ یَارَحِیمُ یَامُقَلِّبَ الْقُلُوبِ ثَبِّتْ قَلْبِی عَلَى دِینِک
70تا حمد معجزه میکنه تسبیحم الان دستمه میخونم برا شفا پدرت

خدا خیرت بده،عزیزم

خیر دنیا و آخرت ببینی

خدا خیرت بده،عزیزم خیر دنیا و آخرت ببینی

فداتشم

خدایی دارم مهربون تر ازحد تصور. یک عدد اسفند ماهی خوش بین وپر از انرژی مثبتم. بهترین رفیقم آریل(فرشته براورده کردن ارزوها) هروقت احتیاج ب درد ودل داشتین میتونین روی من حساب کنین.