بچه ها تورو خدا اگه شما جای من باشین چیکار میکنین؟؟؟؟دارم دق میکنم لطفا تک تکتون جواب سوال منو بدین..من و مادرشوهرم تو یک ساختمون هستیم جاری بزرگ و کوچکم هم دوتاشون هم خونشون سر کوچمونه..وقتی من میرم خونه مادر شوهرم اخم میکنه احترام نمیذاره بهم ولی وقتی جاری هام مخصوصا جاری بزرگم میره خوشحال میشه و یه جوری باهاش حرف میزنه انگار دخترشه شاید از دخترشم بیشتر دوسش داشته باشه خیلی خیلی هواشو داره😒😒و پیش جاری بزرگم اصلا اصلا بهم رو نمیده..شما جای من باشین چیکار میکنین؟
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
احتمالا چون اخلاق هاتون فرق داره خلق و خوی مادرشوهرت با جاری بزرگت بیشتر جوره درسته؟
ن اصلا اخلاق هامون فرق نداره ..بخدا الان شما با خودتون فکر میکنین ک شاید جاری بزرگم خوبه ولی بقران نه اصلا اینطور نیس حتی همه میدونن فرق میذاره مادرشوهرم..همه دلش برام میسوزه
و به سوهرمم نشون میدم میگم ببین طرز برخورد با من با جاری هم ببینه
فرق گذاشتن بین بچه هاشه
خلاصه خیلی رو شوهرم کار میکنم این تفاوت رو ببینه
منم پدر و مادرم بیشتر رفت و آمد میکنم
متاسفانه اهل تلافی ام و مقابله به مثل
نی نی یار جان لطفا دیگه کاربریمو نترکون کاربری دست من امانته تا دخترکم بزرگ بشه تحویلش بدم تاپیکهای بامزه مونو بخونه کلی کیف کنه چقدر بامزه و شیرین زبون بوده وروجکم عزیزان دوست داشتین برای سلامتی و موفقیتش یه صلوات مهمونمون کنید
به نظرم به رابطه ی بین شما و مادر شوهرت وجاریت با مادرشوهرت برمیگرده..خود من با مادرشوهرم خیلی راحتم..(البته فقط مامانش ها خواهرانش نه اونا اژدهای سه سرن ) مامانش منو خیلی دوست دیشب بهم زنگ زد گفت بیاین خونم تنهام دلم تنگ شده براتون ،رفتیم،بغلم کرد بوسم کرد کلی هم قربان صدقه شد،درحالی که با تجربهای دیگه وحتی دختراش اینطور نیست..اینقدری که با من راحته ودردل میکنه با دختراش و بقیه جاریها نمیکنه..
بعضیا میفهمن نفهمن ولی نمیفهمن که ما میفهمیم نفهمن اینا دیگه واقعا اَمَن یُجیب ...لازمن..برای شفای تمام مریضها روحی روانی وجسمی صلوات...