2777
2789
عنوان

مادرشوهرم خیلی بین منو جاری هام فرق میذاره..

| مشاهده متن کامل بحث + 1948 بازدید | 39 پست

منم تجربشو دارم 

نشون نده ناراحت میشی به روی خودت نرو، بهشون احترام بزار ولی اجازه بی احترامی به خودت رو بهشون نده، مثلا وقتی علنی بی احترامی کردن جدی شو وتا چند وقت رفت و امدتو محدود کن بهونه ای دستشون نده بخصوص که توی یک خونه هستین و زیر کنترلش هستین مواظب رفتار خودت و شوهرت باش سعی کن حداقل بهانه رو دستش ندی، من خودم حتی توی خونه با شوهرم بحث نمی‌کردیم یا میرفتیم بیرون یا در حد پچ پچ بود، تو اون چندسال یبار هم صدای بحثمون بالا نرفت، تصمیمات دو نفره خودت و شوهرت رو تو خلوت بگیرین  

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

به فرض اینکه حس شما درست باشه بنظرم حق داره توی دلش کسی رو بیشتر از دیگری دوست داشته باشه ولی حق نداره توی رفتارش نشونش بده و تبعیض قائل شه بخصوص بین دو نفری که جایگاه یکسانی توی خانواده دارن،من جای شما باشم اول فکر می کنم ببینم کار من مشکلی داره که باعث اخمش میشه؟ یا نه اون همینجوری اخم می کنه،اگه رفتارت مشکلی داره برطرفش کن،رفت و آمدت رو هم متعادل کن یعنی اونقدری برو پیشش که اون هم‌ دوست داشته باشه،و در کل هرچقدر برای بهبود رابطه ات با خانواده همسر تلاش کنی خیرش بیشتر به خودت می رسه،البته همین‌تلاش و وقت گذاشتن هم باید معقول باشه نه اینکه اونقدر درگیرشون باشی که زندگیت مختل شه.

نترس و غمگین نباش،که ما تو را نجات خواهیم داد(سوره عنکبوت آیه ۳۳)
ن بخدا الان شاید با خودت داری فکر میکنی من عروس بدی ام اما ن بقران اینطور نیس همه شاهده همه میدونه م ...

اره.میخواستم بگم من همونم .شناسایی شدی.اگه به مادر شوهرم نگفتممممممم،؟🤣🤣🤣.نه عزیزم من فکر نکردم بدی.منم عیدرفته بودم خونه مادر شوهرم.مادر شوهرچایی میزاشت جلو جاری کوچیکه پدر شوهرمم تعارف میکرد وسطیه🤣.منم نگاه ه ه ه ه.اتفاقا درکت میکنم .گاهی وقتا این رفتارا ادمو زده میکنه از خانواده شوهر.بی خیال بابا خودتو و شوهرتو بچه هاتو عشقه

اتفاقا برعکسه زنعموی من پیش مامان بزرگم بود همه کاراشونو میکرد حتی لباس زیر بابا بزرگم رو میشست بیچ ...

بستگی داره 

واسه مامان من که مامان بزرگم اینطور البته نه اینکه چیاشونو بشوره کلا خریدی نیاز داشتن انجام می‌داد 🤷🏻‍♀️

منم همینو میکنم کمتر میرم ولی وقتی میبینم فرق گذاشتن هاشو دیوونه میشم

باید بی تفاوت خودتو نشون بدی من مادر شوهرم برای جاریم هدیه تولد گرون میخرید به من حتی تبریک نمی‌گفت، اصلاااا به روی خودم نمی آوردم رابطه ام با جاریم خوب بود بهم گفت قبلا با اونم همین طور بوده و تازگی باهاش خوب رفتار میکنه، فهمیدم به رابطه من و شوهرم حسودی میکنه

البته شوهرم هم خیلی مدیریتش کرد رفتارش بهتر شده ولی منم کلا بهونه دستش نمیدم و هروقت هم قیافه میگیره محلش نمیدم خودم عادیم اونم یکم قیافه میگیره بعدش میبینه کسی محلش نمیده بی خیالش میشه

باید بی تفاوت خودتو نشون بدی من مادر شوهرم برای جاریم هدیه تولد گرون میخرید به من حتی تبریک نمی‌گفت، ...

کاملا حق

مادرشوهر منم به خاطر طرفداری که شوهرم ازم می‌کرد حسودی می کرد مثلا پیش خودش فکر می‌کرد پسرش دیگه اینارو دوست نداره و ...

نتیجه اش این بود که به من کمتر بها می داد