2777
2789

A53 سامسونگ یا نوت ۱۲ پرو شیا؟

حیف اعصاب و روان قشنگم نیست با توی بی مغز بحث کنم؟خلم من؟ 😂                                                                  وقتی داری تیکه تیکه میکنی خودتو از فشار یه باشه         بهت میگم و 💩 میشی پس به کامنت من نظر احمقانتو ریپلای نکن🦦👩‍🦯                                                                             

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من ۱۲دارم عالیه اما با سامسونگ مقایسه نکردم

من ۱۲ پروپلاس تو نظرم بود دوربینش خیلی سروصدا کرد ۲۰۰ مگاپیکسلیه

حیف اعصاب و روان قشنگم نیست با توی بی مغز بحث کنم؟خلم من؟ 😂                                                                  وقتی داری تیکه تیکه میکنی خودتو از فشار یه باشه         بهت میگم و 💩 میشی پس به کامنت من نظر احمقانتو ریپلای نکن🦦👩‍🦯                                                                             

من ۱۲ پروپلاس تو نظرم بود دوربینش خیلی سروصدا کرد ۲۰۰ مگاپیکسلیه

منم دوازده دارم اما پرو نیست🥲همینم خوبه ها سیزده بدر از گوشی من به عنوان دوربین عکاسی استفاده میکردند همه

لطفاً اگه با نظرات من مخالفی ریپلای نکن 😃😃😃....
من ۱۲دارم عالیه اما با سامسونگ مقایسه نکردم

سلام ممکنه بگید از دوربین گوشیت راضی هستی ؟ 

بعضیا میگن دوربین شیائومی ها صورتو ابرنگی میگیره .

میشه مدلش رو بگی ؟ 

ممنون میشم 

شیائومی ۱۲است .دوربینش عالیه...

سلام دوست عزیز

۱۲ پرو پلاس هست گوشیتون؟ یا ۱۲ ۴g؟ 

حسین (ع)جانم ؛غبار ماتم تو آبرو به من بخشید...به عالمی ندهم این غبار ماتم را... به نیل قطرهِ اشک محبتت ندهم...اگر دهند به دو دستم تمام عالم را ... ♥️    خرّم آن روز كه پرواز كنم تا بر‍‍ِ دوست🍃   اللهم عجل لولیک الفرج بحق زینب کبری(س)💚🍃