2821
2789
عنوان

بیایید برای هم دعا کنیم

127 بازدید | 31 پست

سلام دوستان من چند وقته پشت سر هم مشکلات دارم برام دعا کنید جواب سونوگرافی ام خوب باشه چه کدوم که میتونید برام یه نذری کنید تا دسته جمعی برداریم قول میدم برای هرکدام از کسانی که تواین تاپیک بودند هر دعایی که خودش بگه بخونم تورو خدا بیاییم برای هم دعا کنیم شاید مشکلات مون حل شده شاید من اینقدر گناهکاران دعای خودم نمیگیره شما برام دعا کنید منم برای شما دعا میخونم  دیگه توانی برام نمونده

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

انشالا.حاجت روا شی اللهم صل علی محمد وال محمدوعجل فرجهم حمد خوندم برات

التماس دعا🥺🙏

خدایا من منتظر روزیم ک غیر ممکنم ممکن میشه ✨🥺یا امام زمان قول گرفتم برام پدری کنی نا امیدم نکن میدونم واسطم میشی پیش خدا اللهم صل علی محمد وال محمد وعحل فرجهم میشه برام ی صلوات بفرستین🙏💔😭
قربانت چشم من سر نمازام دعات میکنم تا آخر ماه مبارک. تو هم برام دعاکن کنکور تیرماه با رتبه زیر ۱۰۰۰ ...

من التماس دعا دارم 

انشالا بهترین دانشگاه درس بخونی

خدایا من منتظر روزیم ک غیر ممکنم ممکن میشه ✨🥺یا امام زمان قول گرفتم برام پدری کنی نا امیدم نکن میدونم واسطم میشی پیش خدا اللهم صل علی محمد وال محمد وعحل فرجهم میشه برام ی صلوات بفرستین🙏💔😭
سلام عزیزم حتما برات 14صلوات الان میگم 

مرسی.هر لحظه که صدای اذان رو میشنوی دعا کن اون موقع دعاها بیشتر قبول میشن.و اگه روزه هستید سر افطار دعا زود قبول میشه.همیشه اول برای بقیه دعا کن و تهش برای خودت.من اینجوریم

دانشجو
2823
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز