2777
2789

غضروف های اضافی بعدازعملتون رو چطوری تا یکسال نگه داشتین تویخچال یافریزر؟

من گذاشتم فریزر ۸ماهه اما دکترم میگه نباید میذاشتم فریزر باید یخچال میذاشتم درسته آیا الان مرده شدن توفریزر به نظرتون؟

جواب نمیده که توفریزر چه مشکلی براشون پیش میاد اگه تجربه دارین لطفا راهنماییم‌کنید

😳😳😳😳مگه غضروف رو میدن ب خودت.... من با دماغم اومدم بیرون از اتاق عمل و وسلام

هيچ کس نميتواند به عقب برگردد و از نو شروع کند.اما همه مي توانند از همين حالا شروع کنند و پايان تازه اي بسازند

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

والا سرچ کردم الان اینو آورد:

بهترین محل برای نگهداری کردن از غضروف های اضافی بینی در فریزر می‌باشد که در صورت نگهداری در فریزر تا ۵ سال می توان مجدد از آن ها استفاده کرد . در حالتی که از غضروف ها در یخچال نگهداری شود این زمان به ۱ سال کاهش پیدا می‌کند . پس حتما آن ها را در فریزر نگهداری کنید تا ماندگاری آن به ۵ سال برسد و در صورتی که بینی شما دچار شکستگی یا ضربه شد جراح بتواند از غضروف های اضافی برای رفع مشکلات بینی در جراحی ترمیمی بینی استفاده نماید

لطفا یه صلوات برای سلامتی پدرومادرم میفرستین❤🌹روزای خوب منتظرتن،برای رسیدن بهشون تلاش کن/ شهروند سابق جزیره نامکاندا | 
والا سرچ کردم الان اینو آورد: بهترین محل برای نگهداری کردن از غضروف های اضافی بینی در فریزر می‌باش ...

اره عزیزم اینو خوندم ولی نمیدونم چرا دکترم میگه نباید فریزر باشه گفتم بپرسم شاید کسایی که تجربه دارن راهنماییم کنن

کدوم دکتر رفتی راضی

امیر آروین سازگار. ظاهرش خوبه حیلی راضیم شاید کمتر دکتری میتونست اینقد تمیز دربیاره. ولی ی سال بیشتره میگذره یکم هوا سرد میشه دماغم میگیره. زمستون امسال بیشتر شبها دماغم میگرفت

هيچ کس نميتواند به عقب برگردد و از نو شروع کند.اما همه مي توانند از همين حالا شروع کنند و پايان تازه اي بسازند
اره عزیزم اینو خوندم ولی نمیدونم چرا دکترم میگه نباید فریزر باشه گفتم بپرسم شاید کسایی که تجربه دارن ...

شاید مواد نگهدارنده ای که داشته توی فریزر از بین میرفته

لطفا یه صلوات برای سلامتی پدرومادرم میفرستین❤🌹روزای خوب منتظرتن،برای رسیدن بهشون تلاش کن/ شهروند سابق جزیره نامکاندا | 

واییییییییییی دردم اومد عجب دل و جرعتی دارین

الهی راه هیچ کس به بیمارستان و مطب و درمانگاه و دکتر نیفته فقط اونایی که می خوان زایمان کنن برن به دل خوش برگردن لطفا برای سلامتی پدر و مادر منم دعاکنید الهی هیچ وقت استرس سلامتی پدر و مادرتون و نداشته باشید