2777
2789
عنوان

تیغ بزنم یا ن؟!

| مشاهده متن کامل بحث + 441 بازدید | 28 پست
يعني ليزر صورت خوب ني؟حتي سيبيل?

سوال منم هس

خدایا هزاران مرتبه شکرت من به آرزوم رسیدم🥰🤲🏻.                         ایشالله تمام اونیی ک منتظرن دامنشون رو با نی نی سالم و صالح سبز کن 🤲🏻👶🏻🤱🏻☘️.                                                                     خدایا ازت با تمام وجودم میخوام نی نی مون رو سالم بغلمون بدی 🤰🏻👶🏻😍🥰.                                                                             اگه امضامو خوندی یه صلوات بفرس برا سلامتی نی نی م یا یه آمین از ته دلت بگو 🥹🙏🏻ممنونم
بفرمایین

نههه🤣

گفتی میخوای تیغ بزنی فک کردم دور از جون رگتو میخوای بزنی🫠

|•همون بگویاسی•| |•پیوسته در تاریخ ساعتی فرا می‌رسد که در آن، آنکه جرئت کند و بگوید دو دوتا چهارتا می‌شود، مجازاتش مرگ است•| |•از دور ریختن قواعدی که به من تلقین شده بود، آرامش مخصوصی در خودم حس می‌کردم•|  goftino.com/c/xJbnEE

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

چرا بند نمیندازی بجای تیغ

چرا میرم ارتیشگاه برا بند 

ولی گفتم شاید این از بین ببره کلا

خدایا هزاران مرتبه شکرت من به آرزوم رسیدم🥰🤲🏻.                         ایشالله تمام اونیی ک منتظرن دامنشون رو با نی نی سالم و صالح سبز کن 🤲🏻👶🏻🤱🏻☘️.                                                                     خدایا ازت با تمام وجودم میخوام نی نی مون رو سالم بغلمون بدی 🤰🏻👶🏻😍🥰.                                                                             اگه امضامو خوندی یه صلوات بفرس برا سلامتی نی نی م یا یه آمین از ته دلت بگو 🥹🙏🏻ممنونم
کلا صورتم بله

هر جایی رو بخوای لیزر میکنن اما مهم پر مو بودن نیست موهات باید ضخیم باشه و یه مدت شیو کرده باشی 

من صورتمو رفتم خیلی جواب بود اما بناگوشامو با دور پیشونیم چون شیو میکردم از خیلی وقت پیش

فقط جاهایی که موهاش نازکه حتی پر مو هم بود لیزر نکن که ضخیم و مردونه میشه

صلواتی هدیه کنید برای داداش ابراهیم...♡
نههه🤣 گفتی میخوای تیغ بزنی فک کردم دور از جون رگتو میخوای بزنی🫠

😃😃😃ن هنوز ب اون مرحله نرسیدم😃

😃😃😃ن هنوز ب اون مرحله نرسیدم😃

😁خداروشکر❤️

|•همون بگویاسی•| |•پیوسته در تاریخ ساعتی فرا می‌رسد که در آن، آنکه جرئت کند و بگوید دو دوتا چهارتا می‌شود، مجازاتش مرگ است•| |•از دور ریختن قواعدی که به من تلقین شده بود، آرامش مخصوصی در خودم حس می‌کردم•|  goftino.com/c/xJbnEE

چجوری بعضیا میگن بدن رو روشن میکنه 

معمولا وقتی روی بدن مو باشه تیره تر دیده میشه و بعد از از بین رفتن مو ها رنگ واقعی پوست به چشم میاد،شاید صرفا از این نظر میگن. وگرنه اینکه خود پوست رنگش با لیزر مو های زائد تغییر کنه ممکن نیست 

حلالم کن فک کردم میخوای کسی رو تیغ بزنی🤭

😃😃😃😃

وای یکی از دغدغه‌های من همین اصلاحیه فقط تا حالا پشت لبمو بند انداختم به صورتم دست نزدم فقط بغل گوشام یکم مو دیده میشه نمی دونم برم وکس و بند جوش می زنم برم لیزر تیغ بزنم مشکل هورمونی دارم کلفت میشه موندم همین طوری😑😑😫😫🚶🏻‍♀️