2777
2789
عنوان

یه خواب دیدم کسی بلده تعبیر کنه؟

| مشاهده متن کامل بحث + 829 بازدید | 49 پست

استارتر به نظرم میاد چند نفر که البته خودتم باعث شدی یه جور گرگ تو لباس میش دارن باهات دشمنی میکنن که دعاهای هیر والدین حتی از اون دنیا باعث میشه مشکلات حل بشه به هر حال پدرتون کمک میکنه

بنظرم اول دوست و دشمنت و بشناس یا کاری که میخوای شروع کنی خوب بررسیش کن 

بعدم برای پدرت نماز و قرآن بخون خیرات کن 

السلام علی الحسین و علی علی ابن الحسین و علی اولاد الحسین و علی اصحاب الحسین 
استارتر به نظرم میاد چند نفر که البته خودتم باعث شدی یه جور گرگ تو لباس میش دارن باهات دشمنی میکنن ک ...

مرسی عزیزم از راهنماییت 

هر روز براش فاتحه میخونم قبل خواب صلوات میفرستم در حد توانمم خیرات 

سعی میکنم ازین ب بعد بیشتر و بیشتر ب یادش باشم

خدا عزیزاتو نگه داره

دلم پر میکشه یبار دیگه بگم بابا🖤                                       زیرگروه آبی💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙    وزن شروع۸۰.   ۷۸,۸۰۰💙۷۷,۸۰۰💙  ۷۶،۷۰۰           وزن فعلی   ۷۵،۵۰۰💙      هدف اول۷۶🔓 هدف دوم ۷۲🔒هدف سوم۶۸🔒هدف چهارم۶۴🔒 هدف آخر۶۰💪  پروفایل سرگروه ها 💙چالش زمستونی💙تاپیک مانکن های زیبا    💙

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مرسی عزیزم از راهنماییت  هر روز براش فاتحه میخونم قبل خواب صلوات میفرستم در حد توانمم خیرات&nb ...

پدر منم فوت شده 

به خوابم اومد یه بار و راجع به سلامتیم هشدار داد 

والدین از اون دنیا هم به فکرمونن🥺

پدر منم فوت شده  به خوابم اومد یه بار و راجع به سلامتیم هشدار داد  والدین از اون دنیا هم ...

روح پدرتون شاد باشه 

من دیروز از یه چیزی ناراحت بودم رفتم سرخاک پدرم ازش خواستم اون اتفاق منفی نیوفته برامون دعا کنه کارمون اوکی شه 

شاید این خواب ب اون موضوع ربط داشت نمیدونم

دلم پر میکشه یبار دیگه بگم بابا🖤                                       زیرگروه آبی💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙    وزن شروع۸۰.   ۷۸,۸۰۰💙۷۷,۸۰۰💙  ۷۶،۷۰۰           وزن فعلی   ۷۵،۵۰۰💙      هدف اول۷۶🔓 هدف دوم ۷۲🔒هدف سوم۶۸🔒هدف چهارم۶۴🔒 هدف آخر۶۰💪  پروفایل سرگروه ها 💙چالش زمستونی💙تاپیک مانکن های زیبا    💙
سلام  من عذرخواهی میکنم  الان متوجه شدم  منظورم مارها بوده چون نوشته بودید مارا فک ...

من دوبار بهتون تذکر دادم که تاپیکو درست بخونید.متاسفانه دیگه برام مهم نیست اینجا یاد گرفتید فقط توهین کنید و بعدم بگید ببخشید.

شرمنده دل شکسته من ترمیم نمیشه.ممنون از اظهار نظرتون.خدانگهدار

روح پدرتون شاد باشه  من دیروز از یه چیزی ناراحت بودم رفتم سرخاک پدرم ازش خواستم اون اتفاق منفی ...

ممنون عزیزم خدا روح پدر شما رو هم غرق در آرامش کنه 

دقیقا تعبیر خواب شما همینه گلم مشخصه

پدرتون کمکت میکنه

من دوبار بهتون تذکر دادم که تاپیکو درست بخونید.متاسفانه دیگه برام مهم نیست اینجا یاد گرفتید فقط توهی ...

بله گفتید منتها با توهین ک بیسواده زر میزنه کسوکار نداره بیشعوره 

به هرحال من عذرخواهی کردم 

ممنون عزیزم خدا روح پدر شما رو هم غرق در آرامش کنه  دقیقا تعبیر خواب شما همینه گلم مشخصه پدرت ...

مرسی از دلگرمیت😍

چقدر حس خوب گرفتم بخدا این چند روز فقط خدارو صدا زدم ک کار اوکی شه مشکلی پیش نیاد

سارا جان من الان تاپیکتو دیدم

طرف ما هرکی ک فوت کرده رو تو خواب ببینیم میگیم‌خیرات میخواد

پدرت بهت تو خواب کمک کرده توام براش خیرات کن 

بده ی نفر قران بخونه براش

یا بشین خودت ۱۰۰ تا صلوات ۲۰۰ تا هرچقد تونستی بخون بهش هدیه کن

ی بسته کیک بخر پخش کن بین بچه ها

اگه مقدوره برات ۱۰ ۲۰ تا مهر تسبیح بخر ببر بذار مسجد هرکی باهاش نماز خوند ثوابش ب پدرت برسه

خدا اگر بخواد هیچ‌کس جلو دارش نیست امیدوارم ک خدا برات بخواد💞  تو زندگیم ی آدمایی هستن ک با هر کلمه حرفاشون  بارها بارها ب خودم میگم کاش هیچوقت نمیشناختمشون😄    
سارا جان من الان تاپیکتو دیدم طرف ما هرکی ک فوت کرده رو تو خواب ببینیم میگیم‌خیرات میخواد پدرت بهت ...

مرسی سمیه مهربون 

همیشه براش خیرات میدم براش صلوات میفرستم ولی بازم مرسی که گفتی فردا روز اول عیده براش حتما خیرات میدم 

مرسی سمیه مهربون  همیشه براش خیرات میدم براش صلوات میفرستم ولی بازم مرسی که گفتی فردا روز اول ...

روحشون شاد باشه

خدا اگر بخواد هیچ‌کس جلو دارش نیست امیدوارم ک خدا برات بخواد💞  تو زندگیم ی آدمایی هستن ک با هر کلمه حرفاشون  بارها بارها ب خودم میگم کاش هیچوقت نمیشناختمشون😄    
روحشون شاد باشه

فدای تو عشقم 

چه خبرا؟

فدای تو عشقم  چه خبرا؟

سلامتی هیچی عزیزم

تو چ خبر؟؟ خوبی؟؟ نیستی

سلامتی هیچی عزیزم تو چ خبر؟؟ خوبی؟؟ نیستی

منم سلامتی 

حس میکنم افسرده شدم سمیه 

حس و حال هیچ کاریو ندارم 

سر کار نمیرم 

یکسره پاچه میگیرم 

هی گریه میکنم