2777
2789

داستان از این قراره ک من یه دایی دارم با این ۶۰ سال سن داره اما فوق العاده آدم کثیف و نجسیه، ب تمام دخترای قائل حتی دخترای خواهرش ، خواهراش ، بچه های خودش ، آدمای غریبه ، دست درازی کرده ، دست درازی ک میگم در حد اینکه میاد ب اندام های خصوصیشون دست میزنه یا حرفای جن،،سی بد میزنه ب دخترا ، یا میاد محکم بغلشون میکنه ، نزدیک ۴۰ ساله ک کارش همینه ، ب دختر خالم ک حتی شوهر هم داره ی بار دست درازی کزده ، توی این چهل سال هر کس این اتفاق براش افتاده هیچی نگفته به روی اولش نیاورده و رفت و آمد رو حفظ کرده ب خاطر ابروش ، اینم داییمم ی جوری رفتار میکنه همه فکر میکنه آدم خوب و مومن و خدا ترسی هست ، تا اینکه حدودا دو سال پیش ی بار اومده بوده خونه ما ، مامانم اینا خونه نبودن ، نشستم بوده پیش خواهرم شروع کردن با حرف زدن ، از رابطه جن،،سیش با زنش کامللللل بدون سانسور ب خواهر ۱۶ ساله من گفته ، دست زده بوده ب رون و گردنش ، با کلی حرکت های دیگه،  آخرم گقته دایی ب مامانت اینا نگی ها ، 

اگه هستین ادامشو بگم 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

استارتر چقد حرصم گرفت از خانواده مادریتون 

که همشون دختراییو بزرگ کردن که نمیدونه اینطور مواقع باید چیکار کنه و همشون سکوت کردن

یا هم ترسوندنشون از بچگی که این مواقع باید سکوت کنی

خواهرم وقتی من اومدم خونه با گریه این جریان رو ب من گفت ، ب من گفت آبجی ب هیچکی نگو ، من اولش فقط باهاش همدردی کردم ، پولای خودمو جمع میکردم میفرستادمش تراپی پیش دکتر های خیلی خوب ، باهاش حرف میزدم با اینکه کنکور داشتم اما کلی از وقتم رو براش میزاشتن تا الان حالش یکم بهتره ،رفت کلاس رزمی فقط ب این هوا ک بتونه از خودش دفاع کنه 

به مامانم جریان رو گفتم مامانم خیلی شوک شد اولش کلی گریه کرد بعدش هم تنها کاری ک کرد این بود ک رفت و آمد رو قط کرد و اونو از تلفنش بلاک کرد ، اما بعد ی مدت ب خاطر اینکه بابام شک کرده بود ک جرا دیگه خونه این داداشت نمیری مجبور میشو هر ازگاهی خودش تنها با بابام بره و بیاد ، این جریان رو من ی روز اومدم ب دختر خاله هام ک همسن خودمون هستن گقتم ، دیدم ک اونا اصلا تعجب نکردن،  گقتن ک این قضیه از شیش هفت سال پیش برای ما اتفاق میفته ، هر دفه میریم خونشون یا میان خونمون این ب ما دست درازی میکنه ، خالم هم میدونه اما همچنان رفت و آمد  میکنه با داداشش ، من ب دختر خاله هام گقتم ک اگه شما دهنتون رو نبسته بودین و این جریان رو ب ما میگفتین الان خواهر من قربانی آیت آدم کثیف نمیشد چون میدونست این کیه 

کم کم ب هر کدوم از دخترای فامیل یا کسایی ک میدونستم با این داییم در ارتباط هستن ی چیزایی خیلی در لفافه میگفتم ، مثلا ب یکی از زندایی هام ک یه دختر کوچیک داره گقتم زندایی بیشتر حواست ب رفت و آمد خونه این باشه ، این آدم درستی نیست 

رفتم ب زنش ک ی دختر حامله بود گفتم زندایی تو داری دختر دار میشی ، تربیت کردن دختر و بزرگ کردنش کار اسونی نیست ، مراقب باش وقتی ب دنیا اومد ، حتی باید ازش در برابر پدرش هم مراقبت کنی ، ناگفته نماند اسن آدم کثیف سه تا زن گرفته ک این زن آخری ۳۰ سال از خودش کوچیک تره ، همسن نشون میده چ آدمیه 

حدااقل شما دخترا همه گی حتی دخترخاله هاتون

به هیچ وجه نرید خونه دایی تون و بگین دوست نداریم بریم 

همون پدر و مادراتون برن و بیان

حتی تایمی که قراره بیاد خونتون شما دخترا بپیچونید به هر بهانه ایی برید خونه ی خالت

توصیه میکنم به کانال مرگ هم زیباست سربزنید و دستوراتشو انجام بدین .هم ایتا دارن هم تلگرام@marg_ham_zibast  وhttp://t.me/marg_ham_zibast شیعیان ما به اندازه آب خوردنی مارا نمی‌خواهند. اگر بخواهند دعا می‌کنند و فرج ما می رسد. گاهی طبیب هم با بیمار گریه کرده😢💔 انگیزه ای برای ادامه دادن به زندگی نداشتی ،برو یه چیز خوشمزه بخور مثلا کاکائو😌به نسخه های دیگه ای از خودت در آینده فرصت زندگی بده خود خواهم نباش Take care