یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
تو فراموش نکن که بنده کوچکی داری با نوازشی و یا شاید تلنگری . آرام وجودت را ، همراهیت را ،مهربانی و بزرگی ات را برایم یادآوری کن …❣️خدایا شکرت 💜 خدایا مواظب زندگیم باش 🙏❤️
منم باهم میریم میگیریم میدونه هم شیش روز عقب افتاده ولی مطمئنش نکردم
😂 عزیزم اینکه دیگه سوپرایز نمیشه خودش میدونه
تو فراموش نکن که بنده کوچکی داری با نوازشی و یا شاید تلنگری . آرام وجودت را ، همراهیت را ،مهربانی و بزرگی ات را برایم یادآوری کن …❣️خدایا شکرت 💜 خدایا مواظب زندگیم باش 🙏❤️
من حالم خوش نبود اصلا روزه هم بودم صبح بیدار شدم برم آشپزخونه یه دفعه جلوی در اتاق خواب غش کردم،شوهرم اصرار که بریم دکتر،دکتر آزمایش داد ،انجام دادم ،عصرش شوهرم زنگ زد بهم تبریک گفت،جواب آزمایشو گرفته بود و گفته بودن خانمت بارداره
بعضیا میفهمن نفهمن ولی نمیفهمن که ما میفهمیم نفهمن اینا دیگه واقعا اَمَن یُجیب ...لازمن..برای شفای تمام مریضها روحی روانی وجسمی صلوات...