2777
2789

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

به منم یاد بدید

برای یافتن حقیقت هیچ گاه کوتاهی نکن   https://abzarek.ir/service-p/msg/1625585        کاری بود در خدمتم🙃                                         چه عزیزایی ندادیم تا تو بیای عزیز زهرا !🌱        کنکوری عزیزم برات آرزوی بهترین ها رو دارم و یه توصیه خیلی دوستانه❤ اینجا دنبال کمک نگرد و خیلی راحت هرچیزی رو قبول نکن کنکور مسیری نیست که تنهایی بتونی بری با برنامه و مشاور با سواد و خوب شروع کن و تمرکزت روی آینده ات باشه از منی که این راه رو رفتم و تونستم موفق بشم بشنو و بپذیر و سر آینده ات قمار نکن موفق باشی عزیز دلم❤                                 عزیزم مسئله امام زمان و آخر الزمان خیلی ذو ابعاده و امام زمان فقط فردی نیست که براش صلوات بفرستی و وقتی اومد بخوای بری خمست رو بهش بدی ! اگر از درک این مسائل عاجزی و تلاش درستی برای درکش نکردی لطف کن و اینجا بهش توهین نکن میتونی بری کمی مطالعه کنی نه در فضای خفقان دنبال جواب سوالاتی باشی که کسایی برات ایجاد کردن که توی عراق و مکه دنبال مهدی میگردن تا بزننش! (مراجعه به کتاب فراماسونری و دجال آخر الزمان ، کتاب انتظار عامیانه عالمانه عارفانه و سایت masaf )  عاشق کاربریمم چون باعث آرامشم شد ولی از این به بعد اجازه نمیدم بخاطر حماقت و کم کاری یه عده اینجا مهدویت رو به سخره بگیرید  *شما گزارش بزنی واس خاطر امضا من واقعا دنبال آگاهی و علم نیستی وگرنه صدای یکی رو خفه نمی کردی(این نوشته صرفا جهت تلاش برای احترام و علم آموزی است😏😂)*

خانم هایی که با همسرشون مشکل دارن و کسایی که تازه عقد کردن حتما متنو تا انتها بخونین
چندتا راهکار است👇
✅بدرقه موقع سر کار رفتن

✅استقبال موقع برگشت

✅تا ۲۰دقیقه بعد از برگشت گله و شکایت ممنوع

✅صدا کردن اسم با کلمات اقتدار دهنده مثل آقا

✅مقایسه کردن،منت گذاشتن،غر زدن،بی احترامی کردن ممنوع همسرت برای تو انتخاب شده تا باعث رشدت بشه پس بهتر از اون وجود نداره

✅استفاده از کلمات اقتدار دهنده مثل:بهت افتخار میکنم،ممنون که پول حلال درمیاری،خیلی سختکوش و کاری هستی،توی این مسئله فکر تو بهتر کار میکنه،توی اینجور مسائل تو باهوشتری،تو تنها تکیه گاه منی💪

✅مومن واقعی بخشنده ست نه گیرنده از هرچیزی بهترینش رو برای همسرت کنار بذار⚘

✅زن و مرد نباید جایگاهشون عوض بشه مثلا زن نباید از پول گرفتن از شوهرش خجالت بکشه باید نشون بده که به شوهرش نیاز داره با زبان خوش و اقتدار دهنده 

✅برای کارهای سخت همیشه از همسرت کمک بخواه تا حس قدرت داشته باشه و نگو خودم میتونم

داشتم تاپیک اون خانم کارمند میخوندم

چیزی که دستگیرم شده همیشه اولین درجه اهمیت خودتون باشین بینهایت به روح و جسمتون برسین

هیچوقت نزارین همسرتون در مقابل شما حس برتری و اعتماد به نفس کنه

✅به همسرت آزادی بده همراهش باش اما بهش نچسب

✅مردها خیلی از این ویژگی خانم ها ناراحت میشن:

_ غر زدن زیاد

_سکوت سرسام آور

_مطرح کردن چندباره‌ی موضوعات گذشته
✅همیشه قدردان زحماتش باش کار بیرون واقعا سخته پس بابت خرید های هرروز خونه ازش تشکر کن

✅استفاده از کلمات مثبت و بدون دستور مثل:فلان لباس بیشتر بهت میاد به جای این چیه پوشیدی

سطل آشغال اونجاست میشه لطفا ببری بیرون به جای سطلو بذار بیرون یا موقعی که چیزی به دستش میدی بگو بفرما به جای بیا
✅همسرت امانت و هدیه ایست از جانب خدا باید برای حفظ و آرامشش تلاش کنی اون شاد باشه تو هم شاد خواهی بود اون عصبی و غمگین باشه محیط خونه رو هم ناآروم میکنه و باز خودت صدمه روحی میبینی
✅هیچوقت همسرت رو نفرین نکن انرژی ای که برای نفرین گردن میذاری برای دعا کردن بذار و گاهی اینو بهش یادآوری کن مثلا با یه پیام یا گفتن جملاتی مثل خدا خیرت بده،خدا حفظت کنه،در پناه خدا باشی😍
✅بد گفتن و غیبت کردن از خانواده ها به خصوص خانواده همسر فقط باعث میشه خودت کوچیک بشی و ذهن شوهرتو نسبت به شخصیتی که داری منفی کنه

✅استفاده ازاین تڪنیڪ

موقع انتقاد ازهمسر👇
مثبت+منفی+مثبت مثلا:⭕️تو مرد سختڪوشی هستی،هر چند ما رو تفریح وبیرون نمیبری امابه نیازهای منزل حساسی
✅هیچوقت همسرت رو با کسی مقایسه نکن چون خودت و انتخابت زیر سوال میرید همسرت بهترینه برات
نکته:دوستای عزیزم همه این نکات شاید در نگاه اول به نفع آقایون باشه ولی درواقع مایه آرامش خودتون میشه و باعث میشه کم کم شوهرتون رفتارشو تغییر بده.مهم تر از همه اینکه این نوع رفتارها باعث میشه بچتون بدون اینکه بخواین زحمت زیادی بکشین ناخودآگاه تربیت بشه.این همون سیاستیه که در موردش حرف می‌زنیم که مادر شوهرم و خواهر شوهرم سیاست دارن ولی من نه،که شوهرم جذب اونا میشه ولی من نه،که شوهرم به حرف اونا گوش میده ولی من نه،چون اونا قلق شوهرتو بلدن.همه اینا تو یه کلمه خلاصه میشه "اقتدار"خانمایی که براشون سخته انجامِ همه این موارد، تا یه مدتی فقط سه مورد اولو انجام بدن که شوهرشون از تغییر رفتارشون شوکه نشه😅کم کم همه موارد براتون مثل آب خوردن عادی میشه. اگه تا حالا با لج بازی کردن ،حس برتری داشتن،نق زدن،گریه یا فکر طلاق زندگیتو پیش بردی و نتیجه ای نداده یه مدت هم اینکارارو بکن شاید نتیجه داد😉اینو میدونم که شاید از خودت بپرسی چرا فقط من باید تلاش کنم چرا اینا رو به ما خانما میگی؟و اما جواب، اول اینکه زن مظهر آرامشه نه مرد،وظیفه مرد فراهم کردن آسایشه.دوما نبض آرامش خونه و تربیت بچه ها دست خانماست مرد که بیشتر اوقات بیرون از خونست و صبح تا شب با آدمای بیرون سرو کله میزنه.سوما مخاطبای الانِ من شما هستین نه شوهراتون😅.بعضی ها هم میگن این کارارو میکنیم ولی نتیجه نمیده ببخشيد اینو میگم ولی بعضی مردها بچه ننه هستن یا کمبود محبت دارن برای همين دلشون میخوادخانمشون بهشون محبت کنه و قربون صدقه اش بره وگرنه مرد واقعی که کمبود روحی نداشته باشه فقط از خانمش احترام میخواد همین.هیچ اصراری هم نیست که حتما اینکارارو انجام بدین فقط بدونید اگه مردی تو خونه خودش احساس آرامش نکنه جای دیگه دنبالش میگرده حالا یا خونه مادرش یا..

اوایل که ازدواج کرده بودیم خیلی سر همه مسائل دعوا داشتیم و قهر میکردیم.بعد تصمیم گرفتم تمرین کنم تا یک هفته هرچیییی شوهرم گفت رو قبول کنم و انجام بدم و کوچکترین سیاستی مبنی براینکه مثلا فلانی مادرشوهرش فلان چیز گفته و امثال اینا که غیر مستقیم بخوام چیزی رو به شوهرم بفهمونم، به خرج ندم.

اون ی هفته تبدیل شد به یکماه و اخلاق شوهرم بشدت خوب شد.تو این شش سال زندگی مشترک شاید سرجمع پنج شش بار بحثمون شده اونم در حد چن دقه و هیشکی هم نفهمید.چون فهمیدم همه کرم ریختنا از خودم بوده و در ضمن شوهرم از من ازخودگذشتگی و فداکاری یاد گرفت.