2777
2789
عنوان

چرا اینقدر بی اعصابم منننن 😫😫

237 بازدید | 19 پست

نمیدونم چکارکنم ،اگه برم مشاوره و فقط حرف بزنم تا یکم سبک بشم میدونم بهترمیشم ولی هزینه های مشاوره خیلی زیاده لامصب

همش ایرادات بقیه خیلی میاد جلو چشمم ، زود عصبی میشم ،اصلا طاقت حرف هاشون رو ندارم

البته دراینکه ایرادات  رو مخی ایی هم دارن شکی نیست و فقط من تنها نیستم که نمیتونم تحمل کنم، ولی من خیلی بیش ازحد واکنش نشون میدم ، همش مدام تو ذهنم اعصابم خورده از طرز رفتارشون 

خیلی حرص میخورم ، چکارکنم تنهایی خوشحال باشم ، ایرادات بقیه واسم نباشه 

خوانواده من ازهمون اول به شدت ایراد گیر بودن ، به جرعت میتونم بگم هیچ وقت تعریف نکردن ازما ، همیشه نکات منفی ما وبقیه رو میگفتن ، من خیلی سعی کردم تغییر کنم ولی ذهنم انگار عادت کرده به ایراد گرفتن

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم مثه خودتم دلم میخادیکی باشه باهاش دردودل کنم تاآروم بشم ازتنهایی خسته ام ازاینکه همه چیوتوخودم ب ...

دقیقا ،منم یکیو میخوام همچیو براش بگم تا یکم خالی بشم 

یکبار رفتم مشاوره حضوری همین که صحبت کردم سبک شدم 

دقیقا ،منم یکیو میخوام همچیو براش بگم تا یکم خالی بشم  یکبار رفتم مشاوره حرضوری همین که صحبت کر ...

دقیقا منم هروقت مشاوره میرم سبک میشم ولی چون پول میخاددیگه نمیرم   واقعا ازنظرعصبی خیلی روم فشاره 

😐کنارم گذاشتی که تلخم کنی شرابی شدم ناب حسرت بکش😏😎
دقیقا ،منم یکیو میخوام همچیو براش بگم تا یکم خالی بشم  یکبار رفتم مشاوره حضوری همین که صحبت کر ...

خب کافیه یه بار بگی. این بنده خدا ساااااال هاست داره میگه و تموم نمیشه. 

حالا که خودت مشکلتو میدونی برو سراغش. 

میگن ارتباط مستقیم داره با نوع مزاج. برو طب سنتی. 

دقیقا منم هروقت مشاوره میرم سبک میشم ولی چون پول میخاددیگه نمیرم   واقعا ازنظرعصبی خیلی رو ...

این پولی که به مشاور میدیم از اون بابت برامون سنگینه که اولا توی فرهنگمون رفتن و گرفتن کمک تخصصی از روانشناس و مشاور به مثابه تهدید و فحش و ناسزاست (بدبخت...خودت رو به یه روانشناس نشون بده...اگه ... میبرمت...😔) دوم اینکه به سلامت روانمون مثل سلامت جسممون نگاه نمی‌کنیم

این پولی که به مشاور میدیم از اون بابت برامون سنگینه که اولا توی فرهنگمون رفتن و گرفتن کمک تخصصی از ...

خب وقتی پولی نیست ازکجا بیارم پول به مشاوربدم خیلی گرونه

😐کنارم گذاشتی که تلخم کنی شرابی شدم ناب حسرت بکش😏😎
خب کافیه یه بار بگی. این بنده خدا ساااااال هاست داره میگه و تموم نمیشه.  حالا که خودت مشکلتو م ...

طب سنتی رفتم ،مزاجم سرد وخشکه و بی اعصابی توش زیاده🙃

ازمایش هم دادم کم خون بودم ، کلا خیلی شرایط خوبی دارم ، از نظر بدنی هم در بی اعصاب ترین حالت ممکنم