من برا pco متفورمین میخورم بعد امروز هیچی نخوردم تا الان غذا خوردم ولی خیلی تپش قلب نفس تنگی دارم و اینکه بدنم خیلی خسته شده. کسی میدونه افت قند چه علائمی داره ؟
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
من قندم افتادنی بدنم یخ میشه چشام سیاهی میره ممکنه هم گر بگیرم
رنگم میپره
یه بیداری دقیقا عین یه کابوس،مثل گشتن تو تاریکی و بی فانوس،میچرخم تو حباب انتظار تو،مثل ماهی و تنگ و وهم اقیانوس....زندگیم سوخت ...جسد آرزوهام مونده روی دستم...خوشبحالت زندگی کردی💔ولی من نه نتونستم😔
من دیابت داشتم متوجه نبودم . همیشه فک میکردم قندم افتاده . یعنی قند بالا هم علائمی مثل قند پایین داره . آزمایش قند سه ماهه بدین مشخص میشه . حتما بگید قند سه ماهه
متفورمین رو خیلی وقته خوردم قبلشم یکم چیز میز خوردم ولی غذا اصلی رو الان خوردم من مشکل قلبی هم دارم ...
من در حالت عادی قند خونم پایینه یه مدت متفورمین استفاده میکردم سرگیجه تپش قلب بی حالی و بی حسی شدید حالت تهوع میگرفتم.افت قند خون میتونه به بدنت فشار بیاره حالا اینکه مال کدومشه نمیدونم