2777
2789

نی نی یار رو تگ کنید این تاپیک رو حذف کنه چرا همش برمیگرده حذف نمیشه لطفااا گزارش بزنید دیگه

خواهشا این تاپیک پاک بشه

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ترکید

✌🏻 از هر آدمی به اندازه شعورش توقع داشته باشین ✋🏻🥲       حداقل اینطوری ،کمتر عذاب میکشین... چون ما به هررررکی پرو بال دادیم،پرواز کرد🕊️ از اون بالا رید💩 روی سرمون!!                          ❌اگه مخالف حرف منی🤔لازم نیست ،ریپلی کنی❌و نظرتو به من تحمیل کنی!! نظر من همینه ک برای اسی نوشتم..              نظر من برای تو نیست،به خودت نگیر   ✌🏻😏                                                                                                    ❌❤️میشه ازت خواهش کنم برام 🖤 1دونه یا هرچندتا دوست داری عزیزم 🖤برام  سوره کوثربخونی😢🌼🥰🖤 بِسْمِاللَّهِ الرَّحْمَنِ الرَّحِیم❤️إِنَّا أَعْطَیْنَاکَ الْکَوْثَرَ ﴿١❤️﴾ فَصَلِّ لِرَبِّکَ وَانْحَرْ ﴿❤️٢﴾ إِنَّ شَانِئَکَ هُوالأبْتَرُ ﴿❤️٣﴾                                            
چی شده بودش نمیشه بگی؟

داستان داره نبودی تو هیچکدوم تاپیک هام اون ۴۰ من ۲۴ میخواست ازم سواستفاده جنسی کنه بعد نتونست آخر پولی ک داده بودم واسه ترید کردن سود دهی رو از قصد پس نداد برای آموزش ترید برداشت کلی تهمت زد و بدبیهراهه گفت 

گفت تو میخاستی خودتو بندازی به من در حالی ک همش میگفت بیام ببینمت من میگفتم نه😑😑😑

داستان داره نبودی تو هیچکدوم تاپیک هام اون ۴۰ من ۲۴ میخواست ازم سواستفاده جنسی کنه بعد نتونست آخر پو ...

الان چی شده گلم  چه تهدیدی کرده توروتو سایت بوده طرف ؟؟؟چطوری دیده اخه لامصب 

نه خب خیلبا بیکار نیستن بیان نی نی سایت  چیکارس طرف

قبلا ک تو نی نی سایت آیدی گذاشته بود برای آموزش ترید داره آیدی 

تریدر به گفته خودش شرکتم داره حالا نمیدونم اونش راسته یا نه ولی تریدلره

الان چه تهدیدی کرده تورو دست پیش گرفته پس نیوفته؟

کلی تهدید تهمت دچار بدبینی و شکاکیه میگه تو با احساسات من بازی کردی وقتی قبلا دوست پسر داشتی و هزارتا کار کردی اینش تهمته البته چرا وارد زندگی من شدی مگه دنیا بی قانونه بخوام میرم شکایت میکنم ازت😂😂که میخواستی خودتو بندازی به من واااایی 

بخدا هزاربار گفت بیا ببینمت فلان من گفتم نه ما باهم فرق داریم اونوقت نمیدونم این حرفارو از کجاش در میاره