من دیروز اینا سایت ثبت نام کنکور به مشکل بر خورده بود هرچی میخواستم ثبت نام کنم نمیشد بد من فکردم من معدلم چون ترمیم زدم مشکل داره و اینا زنگ زدم به مشاوره هیوا از تو گوگل پیدا کردم یه سوال بپرسم گفتم آقا اینطوری شده من باید چیکار کنم خلاصه هی تلفنو مطلع کرد خلاصه گفت برات الان در خواست میدم تا مشکلتون حل کنن ۳۰ دقیقه طول کشید خلاصه گذشت امروز دیدم تلفنومون یهوو قطع کردن مامانم گفت بابا من همین چند روز پیش ۲۵ هزارتومن پرداخت کردم پول تلفنو دیدم چطوری یهو تو سایت زده ۴۷۰۰۰ تومن بد زده پرداخت که یهووو ۴۷۰۰۰۰ هزارتومن کشید بیرون از کارت اصن تعجب کردیم خلاصه من واقعا باعث دعوا خانوادم شدم بد کلی ناراحتی فهمیدم اون یارو عوضی بخاطر معطلع کردن تلفن پول کشید بیرون خلاصه هیچوقت از مشاوره هیوا استفاده نکید کلاهبداری
خاکیان بالاتر از افلاکیان می ایستند عشق از انسان چه موجود غریبی ساخته است🕊"تمام حواسم هست تا شما را نرنجانم چون من مسافر خاکم شما را نمیدانم" جهان پیر است و بی بنیاد از این فرهادکش فریاد...{حافظا می خور و رندی کن و خوش باش ولی دام تزویر مکن چون دگران قرآن را...} نام کاربریم "وُنون یکم"هفدهمین پادشاه سلسله اشکانیه
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
ادولف هیتلر: هرکس از تعرض به کشورش خوشحال باشد، مانند کسی است که از تجاوز به مادرش خوشحال شده باشد...انسان مولد شرایط نیست،شرایط مخلوق انسان است.(بنیامین دیزرائیلی).....اگه جوابتو ندادم بدون حوصله بحث با ادم بی منطق نداشتم 🤎....اگه جواب منطقی نداشتی به پروفایل و کاربریم گیر نده کارت خیلی داغونه🥱روزی منم بخشی از این آسمون میشم✨
خاکیان بالاتر از افلاکیان می ایستند عشق از انسان چه موجود غریبی ساخته است🕊"تمام حواسم هست تا شما را نرنجانم چون من مسافر خاکم شما را نمیدانم" جهان پیر است و بی بنیاد از این فرهادکش فریاد...{حافظا می خور و رندی کن و خوش باش ولی دام تزویر مکن چون دگران قرآن را...} نام کاربریم "وُنون یکم"هفدهمین پادشاه سلسله اشکانیه
شما ملت کجایین که گناه یک نفر و به گردن ۸۰ میلیون نفر مینویسید ؟ میگن بارون اومد روی لونه مورچه آب ریخت مورچه داد زد که ای وای دنیا رو آب برد غافل از اینکه آب فقط لونه خودشو خراب کرده بود. الان حکایت شماست
دختری از سادات هستم، بر دشمن مرتضی علی لعنت، ما بچه های مادر پهلو شکسته ایم، خیال کن که غزالم بیا و ضامن من شو💚🍃
بابام رفت پرینت گرفت کارمنده برگشت گفت شما چه روشنفکرین با مرکز مشاوره تماس میگیرین
لطفا یک دقیقه وقت بذارین و امضا مو بخونین . بنده به روانشناسی و جامعه شناسی علاقه دارم وهدفم از عضویت تبادل نظر سازنده ، آگاه شدن و آگاهی دادن در مورد جنس مکمل هست ، مطالبی که متاسفانه در مدارس و دانشگاه بهمون نگفتن. شاید بعضیا بگن این سایت برای خانوما و فرزندآوری هست . ولی زندگی مشترک و تربیت فرزند به هردو جنس ارتباط داره . اگه حضورم در تاپیکی از نظرتون مناسب نبود بهم گوش زد کنید بلافاصله تاپیک رو ترک میکنم و نیازی به گزارش دادن نیست . ممنونم که وقت گذاشتین .
شما ملت کجایین که گناه یک نفر و به گردن ۸۰ میلیون نفر مینویسید ؟ میگن بارون اومد روی لونه مورچه آب ...
من این برای این حرف ننوشتم این نوشتم که بقیه مواظب باشن آدما گرگ شدن کلاهبداری میکنن یجوری که اصن نمفهمی سرتو با پنبه میبرن اصلا ازینکه کسی ازین حرفم چنین نتیجه بگیره برام مهم نیست من اصن حرفم اینی که میگی نبود بعضی افراد کشور دزدی میکنن منظورم بود