سلام.از خودم ناراحتم .نه وقتی برای خودم میذارم و نه هزینه میکنم .همه رو برای بقیه خرج میکنم .اصلا بلد نیستم بم بگید چیکار کنم به ظاهر هم خجالتی و مظلوم بنظر میرسم .دوست دارم پرستیژ و تیپم بره بالا .اعتماد بنفس پیدا کنم.چیا بخرم و چیکارا کنم
ماورای باورهای ما،ماورای بودن و نبودن ما،آنجادشتی است فراتر از تصورات راست و چپ ،تو را آنجا خواهم دید۰🦋
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
از نظر من پرستیژ و اعتماد به نفس به تیپ و قیافه نیست، به طرز فکره.
بنظرم کتاب بخون، مشاوره برو، اهدافتو بنویس و در جهتشون تلاش کن، به خدا نزدیک شو و باهاش حرف بزن. بعد ببین چه آرامش دلنشین و اعتماد به نفس قشنگی میاد توی زندگیت
نمیدونم چطور استایلی انتخاب کنم.هنگم تو خرید لباس اصن
برو تو اینترنت استایل هارو ببین مانتو هارو ببین . ببین چ مدلی بیشتر به دلت هست. اگه وقتو حوصله داری برو چن تا مغازه مانتو فروشی کیف فروشی . بپوش دست بگیر تست کن ببین کدوم بهت میاد
اگه دنبال عشق و توجهی، اگه دنبال یه رابطه خوبی......... اول با خودت وارد رابطه عاشقانه شو. خودتو بغل کن، به خودت اهمیت بده، برا خودت کادو بگیر، خودتو سورپرایز کن، خودتو دوست داشته باش ❤️ راز اینه: اول باید خودت عاشق خودت بشی ❤️😊❤️