2777
2789

سلام.از خودم ناراحتم .نه وقتی برای خودم میذارم و نه هزینه میکنم .همه رو برای بقیه خرج میکنم .اصلا بلد نیستم بم بگید چیکار کنم به ظاهر هم خجالتی و مظلوم بنظر میرسم .دوست دارم پرستیژ و تیپم بره بالا .اعتماد بنفس پیدا کنم.چیا بخرم و چیکارا کنم

ماورای باورهای ما،ماورای بودن و نبودن ما،آنجادشتی است فراتر از تصورات راست و چپ ،تو را آنجا خواهم دید۰🦋

خب خرج کن  

پندی‌برای‌یک‌عمر‌؛ ..نگذار مردم درباره ات زیاد بدانند.   (:  .....   شبِ همه ی ما یکی بود تاریکی هایمان فرق داشت....،                       ...                        بیمار#

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

از نظر من پرستیژ و اعتماد به نفس به تیپ و قیافه نیست، به طرز فکره.

بنظرم کتاب بخون، مشاوره برو، اهدافتو بنویس و در جهتشون تلاش کن، به خدا نزدیک شو و باهاش حرف بزن. بعد ببین چه آرامش دلنشین و اعتماد به نفس قشنگی میاد توی زندگیت

هر ماه برای خودت جایزه بخر 

از یه نوشیدنی شروع کن یا یه فنجون قهوه 

یه روسری یا هر چیزی که لازمه برات 

مرتب آرایشگاه و برو سر هر تاریخ وعده بزار مثلا ۵ هر ماه یا اولین پنج شنبه هر ماه آرایشگاه باش 

اول لباساتو یکم شیک تر کن 

ملایم آرایش کن 

و اینکه سعی کن باشگاه بری بدنت رو فرم میاد 

بعد کتاب بخون رو حرف زدنت هم تاثیر داره 

با آدمای سطح بالا معاشرت کن لول خودتم میره بالا 

خب خرج کن    

نمیدونم چیا باید بخرم .میرم بازار فقط نگاه میکنم و ب میگردم برای بقیه میخرم ولی برای خودم نه.به دلپ نمشینه شاید بلد نیستم

ماورای باورهای ما،ماورای بودن و نبودن ما،آنجادشتی است فراتر از تصورات راست و چپ ،تو را آنجا خواهم دید۰🦋
برو پاکسازی پوست ،لباس های مورد علاقت بخر ، موهاتو رنگ  کن، باشگاه برو

وقت باشگاه ندارم .موهامو مشکی دوس دارم.اره واقعا پوستم لازمه بش برسم 

اول استایلتو تغییربده شروع کن برا خودت لباس جدید خریدن

نمیدونم چطور استایلی انتخاب کنم.هنگم تو خرید لباس اصن

نمیدونم چطور استایلی انتخاب کنم.هنگم تو خرید لباس اصن

برو تو اینترنت استایل هارو ببین مانتو هارو ببین . ببین چ مدلی بیشتر به دلت هست. اگه وقتو حوصله داری برو چن تا مغازه مانتو فروشی کیف فروشی . بپوش دست بگیر تست کن ببین کدوم بهت میاد

اگه دنبال عشق و توجهی، اگه دنبال یه رابطه خوبی......... اول با خودت وارد رابطه عاشقانه شو. خودتو بغل کن، به خودت اهمیت بده، برا خودت کادو بگیر، خودتو سورپرایز کن، خودتو دوست داشته باش ❤️ راز اینه: اول باید خودت عاشق خودت بشی ❤️😊❤️
هر ماه برای خودت جایزه بخر  از یه نوشیدنی شروع کن یا یه فنجون قهوه  یه روسری یا هر چیزی ...

برای چه کارهای برم ارایشگاه؟رنگ مو نمیکنم خوشم نمیات .ناخنم نمیکارم.کاری دیگه هست بکنم تاثیر مثبت بذاره؟مثلا میشه به دستام و ناخنام برسم ولی کاشت ناخن نکنم؟