2777
2789
عنوان

برم سر کار یا خونه بمونم؟

425 بازدید | 39 پست

سلام 

من تو خونه خیلی سرم شلوغه دوتا بچه دبستانی دارم 

شوهرم کارمند و حقوقش کفاف خرج و مخارج رو نمیده

یک ماشین دارم که میتونم بفروشم بگذارم بانک و به راحتی زندگی کنم 

یا با پول ماشین یک کار رو شروع کنم که مسولیت سنگینی داره و تجربه یی درش ندارم

خودم دوست دارم پول رو بانک بگذارم ولی همسرم به شدت مخالف و میگه برو کار کن! چون ارزش پول تو بانک کم میشه …

البته خودم از بیکار بودن متنفرم اما نمیدونم از پس کار خونه و دوتا بچه برمیام یا نه شوهرمم نه دست به کار خونه میزنه نه درس و مشق بچه ها😑

ی کار خوب پیدا کن دیگ

به نام خداوند رنگین کمان🌈                                       این اکانت از تاریخ 26/11/1401 دست منه و همه تاپیکارو گردن میگیرم...                                                                                     

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من بودم ماشینو می‌فروختم خستگی بیرون و داخل خونه ممکنه ضعیفتون کنه ولی بازم تصمیم با خودتونه

دروغه که همه مردا خائنن.دروغه که همه دهه هشتادی ها هیولان.دروغه که همه دختر پسرای مجردتو زندگیشون رابطه نامشروع داشتن.دروغه که همه مردم بی دین شدندروغه که....لطفا این کلمه همه رو از صحبتامون حذف کنیم چون یه تهمت بزرگه که به اکثریت جامعه وارد میکنیم.باور کنیم پشت بعضی از این کاربری ها دشمنامون نشستن کسایی که میخوان قبح یه سری از کارهای حرام بریزه.کسایی که دوست دارن خودتحقیری تو وجودمون نهادینه بشه.کسایی که دوست دارن ناامید و افسرده بشیم.کسایی که هرزگی رو تایید میکنن. کسایی که دوست ندارن ماها پیشرفت علمی و هنری داشته باشیم.کسایی که دوست ندارن خانواده ایرانی شاد باشه. کسایی که دوست دارن ذهنمون پر بشه از فکرهای پوچی مثل خیانت،دوستی دختر و پسر،طلاق،رابطه نامشروع،خوردن حرام،توجه به ظاهر در حدی که باطن و شرافتمونو فراموش کنیم.به آدم هااعتماد کنیدولی نه تو مجازی😉تاپیک سیاست رفتار با همسر رو حتما بخونین توی بهبود رابطتون کمکتون میکنه❤
از اونجایی که شوهرتون کمک نمیکنه تو نگهداری بچه ها ، به بچه هات برسی بهتره بنظرم 

خودمم همین فکرو میکنم ! کلا شوهرم با اینکه میتونه خیلی درامد داشته باشه تلاشی نمیکنه منتظر من یک حرکتی بزنم ! 

ماشین رو بفروشی بزاری بانک سودشو بخوری پولم بی ارزش بشه و تمام؟؟؟؟ماشین خودش سرمایه هست  بزار بمونه گرون میشه که ارزون نمیشه،لازم نداری تبدیل به طلا کن، سرکار هم با دوتا بچه سخته واقعا

اگه تو تاپیکی راهنماییت کردم ،کمکت کردم، واسه عاقبت بخیری بچه هام صلوات بفرستی ممنون میشم، خدا خیرت بده