2777
2789
ببین اونسری خییییییلی داد و بیداد کردم و همه همسایه ها ریختن ولی نتیجع ای نداشت

ن منظورم کار هر روزت باشه خیلی پیگیر و سفت و سخت وایسا سختم هست ولی میخای بمونی مجبوری ک اون هرزه رو از زندگیت بیرون کنی

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خانوما من خودم هم زیاد حجابمو رعایت نمیکنم. اصلا هم ازونا نیستم که بگم مقصر هرزگیه مردا زنا هستن. 

ولی قبول دارید خوراک ذهنِ تنوع طلب مردا از نگاه به زنایه رنگارنگ داره تامین میشه. 

یعنی هرچی میبینن بیشتر فانتزی میبافن، بیشتر خراب میشن. لعنت به مرامشون! 

خانوما من خودم هم زیاد حجابمو رعایت نمیکنم. اصلا هم ازونا نیستم که بگم مقصر هرزگیه مردا زنا هستن.&nb ...

مهم ذات انسان هست من خودم خیلی شرایط داشتم ک اون هایی ب من پیشنهاد میدادن ک خیلی پولدار تر و خوش قیافه تر بودن ولی چون من ب حق الناس اعتقاد داشتم و ایمانم قوی بود سست نشدم و پیش خدای خودم سربلند هستم... وگرنه کثیفی و پلیدی که کاری نداره....

ببین با خواهر و مادر اینا ک سر و زبون داشته باشن پاشو برو شهرشون 

حالا شوهره بی غیرته،پدر و مادر و برادر مگه نداره؟ پاشو برو در خونه اونا ابرو براشون نزار بگو دختر هرزتونو جمع کنید وگرنه کاری میکنم تو شهر انگشت‌نما شید..

شوهرتم اگه قصدت موندنه بگو ماشین و خونه و هر چی داره یه نامت بزنه..حق طلاقم ازش بگیر 

مهم ذات انسان هست من خودم خیلی شرایط داشتم ک اون هایی ب من پیشنهاد میدادن ک خیلی پولدار تر و خوش قیا ...

میدونم ذات مهمه. 

اتفاقا زنایه بدحجاب اکثرا نمیدونن ذهن مردا تا چقد میتونه هرز بره وگرنه خودشونو توو گونی میکردن. یعنی بدحجابیشون اکثرا از ناآگاهی هس.

زن خراب هم داریم. نه که نداشته باشیم.

در صورتی ک از لحاظ قیافه و هیکل من خیلی خیلی از اون بالاترم

مردا که دو دست و دو پا نداشته باشن هم بین یه خوشگل و یه سوپر مدل، چشمشون دنبال سوپر مدله اس. 

هیچوقت حد و اندازه ی خودشونو نمیدونن. لقمه ی بزرگ برمیدارن