2777
2789

فک نکنم کاری ازت بربیاد

پای اون زن رو هم از زندگیت ببری بازم زنای هرزه ی دیگه اس وجود دارن،شوهرت باید بهت تعهد داشته باشه که نداره🤷🏻‍♀️

کلا دوتا راه بیشتر نداری یا خودت رو نجات بدی یا بمونی و بسوزی و بسازی

چون میخاست عوض بشه شده بود

تاريك انديشان هميشه سعى مى كنندزنان را در «سياهى» نگه دارند؛آنها از روشن شدن ذهن زن مى ترسند !چون خوب ميدانند اگر زن بداند،به فرزندانش هم ياد ميدهد !

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

میدونم تو شرایط سختی هستی قشنگم ولی آروم باش فکراتو بکن نهایتش یا این زندگی رو میخوای یا طلاق میگیری.

اینو بدون همه ی مردا خیانت میکنن همشون بلا استثنا اگه بخوای شوهرتو نگه داری باید قوی باشی وبری پیش مشاور.

سلام🧚‍♀اینجا قراره تا ۴ ماه 
ببین‌ انققققققد حالم‌بد ک خدا میدونع

خداصبرت بده خواهر❤️💔

پزشکی سندرومی داریم به نام سندروم قلب شکسته که موجب سکته قلبی میشه!ض این تفاوت که در سکته قلبی شریان کرونری قلب مسدود میشه اما در این سندروم بدون هیچ مسدودیت رگ, فقط با افزایش غلظت هورمون آدرنالین درخون بطن چپ قلب ضعیف میشه و درنهایت مرگ!به همین راحتی. مراقب قلب های همدیگه باشیم:)دوست عزیزم اگر سوالی راجب کنکور داری خوشحال میشم کمکت کنم . فقط لطفا نیا بگو من انگیزه درس خوندن ندارم چیکارکنم😂من نمیتونم بهت انگیزه تزریق کنم!

دوست ندارم بگم جداشو چون خونه خراب کن باید ب سزای عملش برسه حیفه زندگیتو ول کنی فضا بدی ب اون زنیکه خراب بنظرم بزار همسرت هرکار میخواد بکنه برو دنبالش ازش عکسوفیلم بگیر برو شکایت کن از اون زن 

اول یه مشاوره برید اگه درست نشد، طلا بگیرین، شک تا اخر عمر باهاته، منم دیروز رفتم مشاوره، شرایط خانوادگی من جور نیست و الا منم طلاق میگرفتم، یا شک زندگی کردن خیلییییییییی سخته😭😭😭😭😭😭😭

دوخت انواع سرویس آشپزخانه با بهترین کیفیت و نازلترین قیمت🌺ارسال به سراسر کشور🌷
ببین‌ انققققققد حالم‌بد ک خدا میدونع

عزیزدلم 

اولین مرحله 

ببین خیلی سخته خیلی....

همه درکت میکنیم 

ولی ارامشتو باید حفظ کنی تا پای جونت رو حقو حقوق زندگیت بمون ....

و ی تصمیم خیلی درست بگیر

همانا بدانیدو اگاه باشید دروغ بگین و تاپیک سرکاری بزنید دروغتونو در میارم خیط میشین😌😏     دکترای حس ششم دارم از دانشگاه اکسفورد ...ولی سوال حس ششمی نپرسین ترو جدتون.... برا حاجتم سوره بقره میخونی؟😐😪