2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اصن سلام نشنیدم؟؟؟ چه مدرسه ایه؟؟

شده تنهاترین بشی؟بیشترین فشارو همه بیارن رو تو؟ حالت جوری بشه که انگار همه حالتو می‌فهمن ولی براشون مهم نیست؟ یا حس میکنی فقط تو یه چیزیایی رو میفهمی یا یه چیزایی برات مهم هس که بقیه نیست و نمیفهمن؟ تبریک میکنم تو دوست منی❤

سلام نشنیدم

اگر مذهبی افراطی هستید ریپ نزنید نظر منو نظرات من طبق دین نیستن شامل همه انسان ها میشن البته از نظر خودم ممنون😆الان دیگه کاربری دست خودمه فقط(رها)🥰6 اسفند 1402 بهترین تاریخ زندگیم بود پسر عزیزم دنیامو شیرین و رنگی کرد😍❤️
اصن سلام نشنیدم؟؟؟ چه مدرسه ایه؟؟

اونم تیزهوشان هست تا جایی که میدونم  جز بهترین مدارس کشور هستن و رتبه بر تر های زیادی دادن بیرون 

گاهی چقدر آدم دلش برای یک خیال راحت تنگ میشود                          🙃🤍🌱

مدرسه فرزانگان ورودی داره

سلام که تیزهوشان نیست

غیرانتفاعی هست فک کنم

تیزهوشانا مسلما بهترن

تو خیلی با ارزشی دختر ❤    در دنیای پر از پیچیدگی، همیشه جستجو برای درک بیشتر ادامه دارد. علم برای من فقط یک مسیر نیست، بلکه یک هنر است. همیشه می‌گویم: «هر درد، درسی دارد.»فراتر از علم، به انسانیت ایمان دارم 

مدرسه فرزانگان ورودی داره سلام که تیزهوشان نیست غیرانتفاعی هست فک کنم تیزهوشانا مسلما بهترن

واقعا؟   سلام پس امتحان ورودی نداره؟

واقعا؟   سلام پس امتحان ورودی نداره؟

فززانگان که همیشه ورودی داره

سلام هم احتمالا از این مدرسه پولی هاست که یه عالمه ازت میگیرن

نمیدونم درمورد سلام

ولی فرزانگان ها بهترین مدارسن

تو خیلی با ارزشی دختر ❤    در دنیای پر از پیچیدگی، همیشه جستجو برای درک بیشتر ادامه دارد. علم برای من فقط یک مسیر نیست، بلکه یک هنر است. همیشه می‌گویم: «هر درد، درسی دارد.»فراتر از علم، به انسانیت ایمان دارم 

فززانگان که همیشه ورودی داره سلام هم احتمالا از این مدرسه پولی هاست که یه عالمه ازت میگیرن نمیدونم ...

دمت گرم  خیلی لطف کردی که جواب دادی  🫂

دمت گرم  خیلی لطف کردی که جواب دادی  🫂

خواهش