2777
2789
عنوان

کاراینترنتی کار تایپ و ترجمه و...

2361 بازدید | 20 پست

سلام دوستان تو این کار من قبل یکسال پیش ثبت نام کردم یادم رفته بود امروز رفتم تو تلگرام و کانالشو یهو دیدم 

کار تایپ و صوتی و ترجمه و.... کار های خوبی داره و من کارکردم خدا شاهده پول به حسابم بعد 24ساعت واریز کردن اصلاااا کار سختی نیست فقط باید سرت شلوغ نباشه با دقت کار کنی خدایش تو یک ساعت یک پروژه قبول کنی و انجامش بدی و بعد تاییدت بکنن 500تومن میدن البته کمترم هست زیادم هست این 500تومن مال امروز دوستم هست ک مسلطه رو تایپ و تو برنامه ای ک اموزششو دید با کامپویتر انجام میده من با گوشیه هی بهونه میگیرم... رو همین بیخیالش بدم خخخ قبل زایمانم انجام میدادم خداییش عالی بود ولی الان چون یکم تو شرایط بدی هستم کار نمیکنم یادمم رفته چ کارایی توش بود چیزی ک یادم بوده رو گفتم. ولی هرکسی خواست بهم پیام بده تو تلگرام براش توضیح بدم البته الان برم همه چیشو بخونم تا توضیح بدم. بخدا واقعیت داره کسانی که تو شرکت ایران کارمند هستن بگن 

میشه لطف کنی برای درست شدن زندگیم یه صلوات بفرستی؟ مرسی🙃🖤❤

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

آخه اینم شد شغل لابد خودت مجبوری تبلیغ کنی به قول دوستمون دایرکتر هستی

یکساله کارندارم خداییش یعنی بعد زایمانم... اره دایرکتر بودم من. تایپم و تصحیح

ولی الان هیچ کدام نیستم فقط الان یادم اومد گفتم هرکسی خواست ثبت نام کنه منم استارت بزنم و فقط نیرو بیارم 

الان یعنی مطمئن شیم خودت دایرکتر شرکت نشدی؟

دایرکترم😕خب میگم نیرو میارم تو تایپ و اینا نیستم ولی دوستم هست ک میگه تایپ راحتره میگه نیرو اوردن و اعتماد کردن سخته

منم یکیشو دارم همون که ۶۸دادیم برا ثبت نامش؟؟؟واقعا پول میده؟من میترسم بخرم فایلشو بعد نتونم پولم بر ...

اره ولی من 66دادم پارسال شما چطور 68؟من بخدا پول گرفتم تاحالا... منم سخت اعتماد کردم تو اینستا یکی از بلاگرا معرفی کرده بود. رومینا مینا کی بود☹️

آخه اینم شد شغل لابد خودت مجبوری تبلیغ کنی به قول دوستمون دایرکتر هستی 

خب وقتی بچه یکسالع دارم و قهرم با شوهرم و مشکلی پیش اومده مجبورم کارکنم از خانوادمم دو هفتس پول نمیگیرم ولی خودشون میدن... 🙂الانم باز اعصابم خورد شد😓پوف

اره ولی من 66دادم پارسال شما چطور 68؟من بخدا پول گرفتم تاحالا... منم سخت اعتماد کردم تو اینستا یکی ا ...

نه من۶۸دادم همین کارا بود یه بار ویرایش برداشتم ولی نرسیدم به تایمش خلاصه ول شد دیگم نخریدم حدس زدم علکیه پول نمیدن

عضو گروه بنفش وزن فعلی۹۵ تاریخ شروع۱۴۰۱/۱۱/۲۷ هدف اول۹۰✅  هدف دوم۸۵
دایرکترم😕خب میگم نیرو میارم تو تایپ و اینا نیستم ولی دوستم هست ک میگه تایپ راحتره میگه نیرو اوردن و ...

من رفتم به شرکتی همین آنلاین پول رو ندادم بعد گفتم من الان پول نمیدم که بعدشم فایل بخرم گفتش رایگان دایرکتر شو دو عضو بیار خودت رایگان تحقیق کردم فهمیدم کلاهبردارن منم بقیه رو بدبخت نکردم

واسه کسی که از ارتفاع بترسه بالا اومدن یه اشتباه محضه  

نه من۶۸دادم همین کارا بود یه بار ویرایش برداشتم ولی نرسیدم به تایمش خلاصه ول شد دیگم نخریدم حدس زدم ...

شما یکیار ثبت نام میکنی برای همیشه. شما نرو دنبال پروژه های پولی برو دنبال رایگانا اینطوری خسارت نمیخوری گلم

شما یکیار ثبت نام میکنی برای همیشه. شما نرو دنبال پروژه های پولی برو دنبال رایگانا اینطوری خسارت نمی ...

رایگاناش دیر به دیر میذاره

عضو گروه بنفش وزن فعلی۹۵ تاریخ شروع۱۴۰۱/۱۱/۲۷ هدف اول۹۰✅  هدف دوم۸۵
من رفتم به شرکتی همین آنلاین پول رو ندادم بعد گفتم من الان پول نمیدم که بعدشم فایل بخرم گفتش رایگان ...

ن همچنین چیزی نیست رایگان نیست من پول دادم ثبت نام کردم بعد یکسال الان دایرکترو باز میخام شروع کنم... من اول داداشمو اوردم تو کار دیدم پول میدن یا ن دیدم دادن بعد داداشم ول کرد رفت منم پولم گرفتم خخخخ🙂بعد دوستم اوردم باز پول دادم بهم. الان دوستم چون دانشجو هست باگوشی کارنمیکنه.. با کامپیوتر همش دنبال پروژه رایگان میره. بعد اینکه دید نیازشه میره دنبال پروژه هایی که 40تومن پول میگیرن تا دانلود شه پروژش میدونه ک موفق میشه 40تومن میده ولی 200یا300میگیره