2777
2789

خدارو شکر وضع مالیمون خوبه همه چیز هست و هیچ دغدغه ایی شوهرم نداره بجز کارای روزمره دیگه ولی درامدش خوبه وقت اضاف هم زیاد داره که با ما میگذرونه

همیشه هم خدارو شکر حواسش به همه چیز هست 

ولی گاهی تو دعوا مخصوصا جلو مامانم که اونم خودش پیش میاره مدام تکرار میکنه تو بی چشم و رویی،، تو مثل گربه کوری کارای من بچشمت نمیاد و کلی منت میذاره سرم اینجوری😥😥😥

ولی در میابل کارایی که اون میکنه من هزار برابر توی زندگی مشترکمون انرژی میزارم محبت میزارم حواسم به همه چیز هست به استراحت شوهرم و پسرمون به تغذیه شون به حفظ آرامش خونه زندگی و تمیزی و خلاصه به قول خودشو اطرافیانش هفت آسمونم بگرده مثل من از چهره و استایل و خونه داری و خصوصا خانواده پیدا نمیکنه ولی من که باید منت بزارم هرگز حرفی نزدم اما اون بعضی وقتا با منت گذاشتن هزار تیکه میکنه قلبمو

واقعا مردای شما هم اینجورین؟؟؟؟

بیست سال بعد، بابت کارهایی که نکرده ای بیشتر افسوس می خوری تا بابت کارهایی که کرده ای!

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

این بابای منه ول کن چیزی تو دلش نیس جدی نگیر

قشنگا من بعد چن سال وقفه افتادن دوباره شروع ب کار کردم اگه ساکن تهران یا کرجید میتونید برای میهمانی ها تون دسر و‌کیک و فینگرفود سفارش بدین و سفارشتونو با کیفیت تمام و طرح و ایده دلخواهتون تحویل بگیرین😁💜🌷

پررو هستن دیگه.. من همیشه به شوهرم میگم طلبکاری

دخترای قشنگم دوستتون دارم... هر چی آرزوی خوبه مال شماها🥰🥰 دوستان برای آرامش و سلامتی مادر عزیزم صلوات بفرستین. مادرم خیلی سختی کشیده💔💔 
این بابای منه ول کن چیزی تو دلش نیس جدی نگیر

خدا پدرتو برات حفظ کنه

ولی بیچاره بابای خدا بیامرز من با اینکهصدهزار برابر مردای امروزی کار میکرد و حواسش به زن و زندگی و بچه هاش بود یبار منت هیچی نذاشت سرمون

بیست سال بعد، بابت کارهایی که نکرده ای بیشتر افسوس می خوری تا بابت کارهایی که کرده ای!

ببین توزندگی تعریف کن ازش یعنی قدردانی کن تا پیش خانوادت اینحرفارو نزنه 

کارش اشتباهه 

اما شاید نیاز داره تو اشاره کنی ب زحمتاش و ازش قدردانی کنی چون مردا محتاج این قدردانی هاهستن

یعنی تو توی خونه دست ب هیچیم نزدی براشون مساله نیست اما اززحمتشون قدردانی کنی

مثلا یکارخوب میکنه مرسی عزیزم بفکرزندگیمونی زحمت میکشی فلان

یاپیش خانوادت قبل اینکه اینحرفارو بزنه تو یهویی ازش تعریف کن 

مثلا

خداخیرعلیو بده خدایی ازش راضیم مردخوبیه زحمت میکشه خداسایشو بالاسرمون حفظ کنه

ی تعریفی کن هندونه بده بغلش بذار کاربه اونجا نکشه که متلک بندازه

الله و اکبر_ الله و اکبر_ الله و اکبر/خدایا بهرکی بچه نداره بچه بده بهرکی هم دادی حفظ کن براش الهی آمین🤲
خدا پدرتو برات حفظ کنه ولی بیچاره بابای خدا بیامرز من با اینکهصدهزار برابر مردای امروزی کار میکرد و ...

خداپدرتو بیامرزه بالاخره پنج انگشت ک یکی نمیشه 

اما سعی کن توجمع و پیش خانواده ها بحث نکنین

الله و اکبر_ الله و اکبر_ الله و اکبر/خدایا بهرکی بچه نداره بچه بده بهرکی هم دادی حفظ کن براش الهی آمین🤲
ببین توزندگی تعریف کن ازش یعنی قدردانی کن تا پیش خانوادت اینحرفارو نزنه  کارش اشتباهه  ا ...

وای عزیزم توی زبون ریختن و محبت کردن به شوهر که توی دورو اطرافمون کسی به پای من نمیرسه 

که حتی مامانم میگه تو با این همه تعریف کردن و قربون صدقه رفتن به شوهرت لوسش کردی و توقعش رو بالا بردی که اینجوری میگه

ولی خوب منم چون میدونم شوهرم از تعریف دادن و محبت کردنم خیلی خوشش میاد انجام میدم کمش کنمم یجوری دیگه ایرادمو میگیره

خداپدرتو بیامرزه بالاخره پنج انگشت ک یکی نمیشه  اما سعی کن توجمع و پیش خانواده ها بحث نکنین

ممنونم عزیزم

من متنفرم از اینکار ولی شوهرم در این مورد واقعا ضعف داره با اینکه هزار بار بهشتذکر دادم ولی تا نهراحتی پیش میاد بینمون چشمش به مامانم یا مامانش میرسه شروع میکنه

بخدا سر این موضوع هم میدونه بعدش دعوای بدتری میشه بینمون ولی ترک نمیکنه

وای عزیزم توی زبون ریختن و محبت کردن به شوهر که توی دورو اطرافمون کسی به پای من نمیرسه  که حتی ...

ای بابا معلوم نیس چشه 

بالاخره بین اینهمه خوبی ک میگی داره اینم ضعفشه خب یجوری صحبت کن ازاینحرفا نزنه

شوهرمنم تو دعوا شده منت بذاره ولی منم جوابشو دادم که وظیفته و فلان.اونم بعدش معذرت خواهی کرده

فکر بستنی تو فریزر نمیزاره بخوابممم.....طفلی هم تنهاست هم سردشه😪😪😌
ممنونم عزیزم من متنفرم از اینکار ولی شوهرم در این مورد واقعا ضعف داره با اینکه هزار بار بهشتذکر داد ...

ای بابا چه بد 

بگو خوبی میکنی میکنی یهوبا پات میزنی همرو ازچشم مینداری 

توام بگو من چی کم گذاشتم برات که اینحرفو میزنی همونقد ک تو زحمت میکشی منم میکشم هرکار میکنیم برای زندگی خودمون میکنیم پس منتشو سر کسی نذار کاراتو بی ارزش نکن